ŽENI KOJA JE HRANILA PSE ODREĐEN PRITVOR DO 30 DANA: Violeta M. ostaje iza rešetaka zbog teškog dela protiv opšte sigurnosti
Foto: Facebook

ŽENI KOJA JE HRANILA PSE ODREĐEN PRITVOR DO 30 DANA: Violeta M. ostaje iza rešetaka zbog teškog dela protiv opšte sigurnosti

Crna Hronika -

Violeti M. (50), koja se sumnjiči da je izvršila teško delo protiv opšte sigurnosti, danas je posle saslušanja određen pritvor do 30 dana, saznaje Kurir.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu Violeta M. (50) saslušana je zbog sumnje da 4. januara u Velikoj Ivanči nije obezbedila kavez sa psima koji su kasnije tog dana napali novinara Vladana Radosavljevića (62), koji je od posledica njihovih ujeda preminuo.

Pritvor je određen kako osumnjičena ne bi mogla da utiče na svedoke.

Osumnjičenoj se na teret stavlja krivično delo Teška dela protiv opšte sigurnosti izvršeno iz nehata, a za koje je zaprećena kazna od 1 do 8 godina zatvora.

Violeta Mirosavić
foto: Printscreen Facebook

Violeta M. je na saslušanju izjavila da ne priznaje krivično delo, nakon čega je tužilaštvo predložilo sudiji za prethodni postupak Osnovnog suda u Mladenovcu da osumnjičenoj odredi pritvor da ne bi uticala na svedoke i zbog uznemirenja javnosti.

1 / 5 Foto: Kurir

Prema navodima krivične prijave, Violeta M. je bila zadužena da u Velikoj Ivanči u dvorištu kuće M.S, koja je na privrenom radu u inostranstvu, obilazi i hrani tri psa mešanca.

Sumnja se da je ona 4. januara oko 9:30 nahranila pse, ali ih nije zatvorila u metalni boks koji je predvidjen za njihov smeštaj, već ih je ostavila da slobodno šetaju po dvorištu.

Kako su bili bez nadzora, psi su izašli na ulicu Meljansko brdo bb i oko 12:30 napali V.D. i izujedali ga po donjim ekstremitetima, usled kojih ujeda je on preminuo na licu mesta.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track