RODITELJI UBIJENE STUDENTKINJE SE ZATVORILI U KUĆU, IDU SAMO NA GROBLJE: Prijatelji porodice otkrili šta ih najviše boli i ljuti
Foto: Printscreen/Facebook

zločin na zvezdari

RODITELJI UBIJENE STUDENTKINJE SE ZATVORILI U KUĆU, IDU SAMO NA GROBLJE: Prijatelji porodice otkrili šta ih najviše boli i ljuti

Crna Hronika -

Meštani vojvođanskog sela iz kog je brutalno ubijena studentkinja I. K. (26) u iznajmljenom stanu u Beogradu, kažu za Kurir da je njena porodica i dalje neutešna i da traži da ubica njihove ćerke bude najstrožije kažnjen ma ko on bio.

Nesrećna devojka I. K, podsetimo, brutalno je ubijena 24. decembra prošle godine u njenom iznajmljenom stanu na Zvezdari u Beogradu, a istražitelji stežu obruč oko osumnjičenog koji je nakon zločin zaključao vrata i pobegao.

ubijena devojka i. k.
ubijena devojka i. k.foto: Nemanja Nikolić

Vojvođani kažu da ne mogu da dođu sebi od kad su saznali da je tako divna devojka ubijena.

- Devojka je bila suvo zlato i tako nevino čeljade, a platila je glavom! Dogodila se velika tragedija i porodica od trenutka kad su saznali da su ostali bez mezimice bukvalno ne dišu i ne žive - kažu komšije porodice i dodaju:

- Zatvorili su se u kući i bukvalno idu samo do groblja kako bi bili bliže ćerki. Nje nema i ništa je nažalost ne može vratiti, ali oni su odlučni da ubica mora da se kazni i da robija za zločin koji je počinio, iako još nije saopšteno ko je ubica.

Naš sagovornik kaže da porodica ima indicije ko bi mogao da bude potencijalni ubica I. K.

porodica ispred zgrade nakon što su saznali da je i. k. mrtva
porodica ispred zgrade nakon što su saznali da je i. k. mrtvafoto: Nemanja Nikolić, Kurir

- Strašno je sve što preživljavaju, a činjenica da im je možda neki poznanik ubio ćerku im stvara ogromnu bol i ljutnju. Postavljaju sebi stalno pitanje kako je neko ko je poznavo mogao da joj naudi - kaže sagovornik i dodaje:

- Čuli smo da oni sumnjaju ko im je ubio ćerku, ali i dalje ne žele da pričaju o tome.

Devojku rodom iz Vojvodine, podsetimo, pronašla su braća koja su bila zabrinuta zašto im se nije javljala na telefon. Razbili su prozor kako bi ušli u stan, a tada su zatekli jezivu scenu. Devojka je imala vidljive povrede na telu, podlive na vratu, povrede usne, oka i ruke. Nađena je sa podignutom majicom i otkopčanim pantalonama, pored nje bio je njen telefon i dva lančića strgnuta s vrata.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track