"PRVI PUT ČUJEM ZA TOG MOMKA, VIDEO SAM DA JE ON OSUMNJIČEN" Potresna ispovest brata od strica ubijene Ivane na Zvezdari
Foto: Nemanja Nikolić, Printskrin/Facebook

tuga!

"PRVI PUT ČUJEM ZA TOG MOMKA, VIDEO SAM DA JE ON OSUMNJIČEN" Potresna ispovest brata od strica ubijene Ivane na Zvezdari

Crna Hronika -

Brat od strica Ivane K. (26), devojke koja je ubijena na Zvezdari u iznajmljenom stanu krajem prošle godine, kaže da ne poznaje osumnjičenog za ovaj zločin.

- Prvi put čujem za tog momka, nisam znao ništa, ni da su se družili niti bilo šta slično tome. Jutros sam video na vestima da je on osumnjičen - priča on.

Kako kaže, nada se da će se ubica naći što pre.

- Naša Ivana se neće vratiti ali bar da znamo da će njen ubica dobiti ono što je zaslužio - dodaje on.

Napomenuo je i da ukoliko je davio, kao što mediji pišu, policija će morati da nađe njegov DNK na njenom telu.

- Nadamo se i molimo da će se sve što pre završiti. Ali ja lično nisam čuo ništa o tom momku, koji je osumnjičen za njeno ubistvo - priča Ivanin brat od strica.

Istakao je i da se jutros čuo sa Ivaninim ocem koji je takođe preko vesti saznao da se sumnja na J.G.

Telo ubijene studentkinje, podsetimo, pronašla su braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Kako im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice.

Kako je Kurir juče ekskluzivno objavio, za ubistvo Ivane K. (26) na Zvezdari osumnjičen je njen prijatelj J.G.

Njegovi DNK tragovi su pronađeni u stanu na Zvezdari i za sada sve ukazuje na to da je J.G, koji je inače Albanac iz Crne Gore, ubica. Osumnjičeni mladić, prema saznanjima Kurira, dopratio je kobne večeri Ivanu kući, a nakon toga je počeo da davi devojku tako što joj je jednom rukom začepio nos, a drugom rukom poklopio usta.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track