MALA MOJA DEVOJČICE STRADALA SI OD RUKE MONSTRUMA Prijatelji se i dalje oprašataju od ubijene Ivane NEMA VIŠE MOJE AMAZONKE (FOTO)
Foto: Drustvene Mreže

patnja

MALA MOJA DEVOJČICE STRADALA SI OD RUKE MONSTRUMA Prijatelji se i dalje oprašataju od ubijene Ivane NEMA VIŠE MOJE AMAZONKE (FOTO)

Crna Hronika -

Od studentkinje Ivane K. (26) koja je brutalno ubijena 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari i dalje se opraštaju prijatelji na društvenim mrežama.

Devojka iz Vojvodine, podsetimo, imala je podlive na vratu, povrede usne, oka i ruke. Nađena je sa podignutom majicom i otkopčanim pantalonama, pored nje bio je njen telefon i dva lančića strgnuta s vrata.

Osumnjičeni za njeno ubistvo je J. G. mladić albanskog porekla iz Crne Gore, koji je navodno poslednji video živu Ivanu K. Nakon što je obelodanjeno ko je mogući osumnjičeni za ovaj jezivi zločin, njeni prijatelji, ali i porodica oglašavali su se putem društvenih mreža.

prijatelj objavio fotografije uz potresne reči
prijatelj objavio fotografije uz potresne rečifoto: Društvene mreže

- Nema više moje male Amazonke, strada od ruke monstruma. Bila si divna osoba i planinarka, draga moja, mala devojčice - napisao je Ivanin prijatelj koji je uz potresne reči objavio njene dve fotografije.

Naime, na pomenutim fotografijama vidi se kako ubijena Ivana K. sa opremom i štapovima planinari, dok se na drugoj slici može videti kao se smeje u društvu psa.

Ispod ovih fotografije korisnici su ostavili brojne komebnatre,a između ostalog "da je monstrum ubio dete na pravdi boga".

- Žalosno! Mlado dete je ubijeno, a bog neka presudi monstrumu. Nema tu šta da se objašnjava, monstrum je ubio divnu i dobru osobu - stoji u jednom od komentara.

osumnjičeni i ubijena ivana k.
osumnjičeni i ubijena ivana k.foto: Privatna Arhiva

Podsetimo, J. G, državljanin Crne Gore radi kao vodič planinara na Prokletijama, a prilikom jedne takve ture on je i upoznao Ivanu. J. G. je na svojim profilima na društvenim mrežama često kačio fotografije planine, prirode, potoka, ali i kako vozi kajak i predstavlja se kao veliki ljubitelj prirode i seoskog i planinskog turizma.

O tome da su ubijena i J. G. bili izuzetno bliski govore i fotografije koje je on okačio na Instagram nakon što je Ivana pronađena mrtva. Na slikama su u prazničnoj atmosferi, kite jelku i nasmejani su.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track