POLICIJA DOŠLA DO NOVIH SNIMAKA SA SIGURNOSNIH KAMERA: Evo gde je snimljen Brajan posle Aninog nestanka, ovako se pravdao
Foto: AP Greg Derr, Facebook/Ana Walshe

snimila ga sigurnosna kamera

POLICIJA DOŠLA DO NOVIH SNIMAKA SA SIGURNOSNIH KAMERA: Evo gde je snimljen Brajan posle Aninog nestanka, ovako se pravdao

Crna Hronika -

Policija danonoćno radi na slučaju nestale Beograđanke Ane Volš i na sve načine pokušavaju da prikupe što više informacija o njenom životu, ali i o životu njenog muža.

Tokom istrage, pretresena je kuća Volšovih u kojoj su, prema poslednjim informacijama nađene beleške s rečima hvale na račun Brajana.

Takođe, policija je pregledala i bezbednosne snimke na kojima se vidi muž Ane Volš pored kontejnera nekoliko sati nakon njenog nestanka.

Ana Volš, Brajan Volš
foto: Facebook/Ana Walshe

Naime, sigurnosna kamera sa prodavnice pića koja gleda na kontejner za smeće u "Svampskotu" privukla je pažnju policajaca. Više izvora "7NEWS"-a kaže da je državna policija Masačusetsa došla do video snimka koji prikazuje Brajana Volša kod kontejnera u satima nakon nestanka njegove supruge Ane Volš.

Brajan Volš
foto: AP Greg Derr

Smeštena iza prodavnice pića, kamera se nalazi u blizini pijace "Whole Foods", u koju je Brajan navodno zastao da kupi nešto za majku, prema sudskim dokumentima. Kada je "7NEWS" razgovarao sa rukovodicioma prodavnice pića i pitao da li reporter može da pogleda sporni video, od novinara je zatraženo da napusti prostoriju i da prodavnica ne može ništa da kaže dok policija vodi istragu. Volš je ranije rekao vlastima da je obavio kupovinu za svoju majku u dva supermarketa, koji se nalaze prekoputa njenog doma.

1 / 33 Foto: Instagram/anawalshe

Međutim, zvaničnici su rekli da Volš nije viđen ni na jednom snimku iz "Whole Foods-a" nakon što je policija prošla kroz snimke sa unutrašnje kamere. Policija je takođe odnela kontejner za smeće iz apartmanskog kompleksa njegove majke u okviru istrage, pretražujući sadržaj na transfer stanici u Pibodiju.

Pretresom je navodno pronađeno nekoliko potencijalnih dokaza, uključujući testeru za metal, delove tepiha, kese za smeće sa krvavim komadima tkanine i dokaze o sredstvima za čišćenje.

Ana Volš, žena iz Srbije koja je misteriozno nestala 1. januara 2023. godine, majka je troje dece i zaposlena je u firmi za nekretnine. Ana je po profesiji agent za nekretnine i ubrzano se kretala ka poziciji regionalnog menadžera u vašingtonskoj firmi za koju radi.

Ana Volš, Brajan Volš
foto: Facebook Printscreen

Rođena je u Beogradu, a u Sjedinjene Američke Države se preselila 2005. godine i počela da radi sezonske poslove u ugostiteljstvu. Radila je kao sobarica i kao konobarica u Vašingtonu. Godine 2008. živi i radi u Njujorku posle čega se seli za Boston, gde postaje stalnozaposlena na mestu menadžera za hotelske rezervacije u hotelu u Lenoksu gde je srela svog budućeg muža Brajana Volša. Tu su se i zaljubili.

Ana i Brajan Volš su se sreli kao po scenariju iz romantičnog filma. Upoznali se sasvim slučajno tako što je ona otišla da očisti njegov stan. Tada je počela njihova ljubavna priča.

Brojni prijatelji koje je stekla su šokirani njenim nestankom i razvojem događaja. Njen suprug je uhapšen zbog optužbi da je navodio istražitelje na pogrešan trag i nasmejan je otišao u sudnicu, gde je suočen sa dokazima tužioca koji se navodno kose sa njegovim iskazom.

(Kurir.rs/Mondo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track