"BRAJAN ĆE BITI OPTUŽEN ZA UBISTVO" Forenzičar i advokat za Kurir TV: Rade sve studiozno i polako da mu daju DUGOGODIŠNJU ROBIJU
Slučaj nestanka Beograđanke i dalje pulsira u javnosti, Foto: Kurir Televizija, Profimedia / Savo Prelević / AFP, WCVB-TV Boston prinstcreen

ima dela i bez tela

"BRAJAN ĆE BITI OPTUŽEN ZA UBISTVO" Forenzičar i advokat za Kurir TV: Rade sve studiozno i polako da mu daju DUGOGODIŠNJU ROBIJU

Crna Hronika -

Svakog dana pojavljuju se nove informacije vezane za tragični slučaj nestanka Ane Volš, šta možemo da zaključimo po poslednjim informacijama govorili su u jutarnjem programu Redakcija, gosti Časlav Ristić, forenzičar i Milan Popović, advokat.

Američkoj policiji, kako prenose mediji, javio se svedok koji je bacio novo svetlo na nestanak Beograđanke Ane Volš, navodeći da kuću u mestu Rever uoči Nove godine nije prodala žena za kojom se traga, već njen suprug, uhapšeni Brajan Volš.

Ristić, Popović
foto: Kurir tv

- Sve ukazuje da je on izvršioc ovog teškog dela. Njihovo tužilaštvo će to sigurno preinačiti u ubistvo svoje supruge. Dokaza je bezbroj, a jedino što se čeka je pronalazak tela - rekao je Ristić.

- Kod nas, recimo, kao razlog za određivanje pritvora jeste uticaj na svedoke, ometanje istrage, više manje se gađaju pravni sistemi. Što se kaucije tiče to nije visoka kaucija, da sutra bude pušten, pa pobegne on će u kasu te države uplatiti 500.000 - rekao je Popović.

03:59

BRAJAN VOLŠ BIĆE OPTUŽEN ZA UBISTVO

Brajan Volš služio je kaznu za drugo delo.

- Čini mi se da je on priznao neke zločine, zbog kojih je imao nanogicu - rekao je Popović.

- Mi znamo 20, 30 posto istine. Tužilaštvo je već uradilo DNK, složilo kockice, ali oni to rade studiozno i polako, da bi mu dali dugogodišnju robiju i normalno je da ne izilaze u javnost pre nego što budu sasvim sigurni! - rekao je Ristić.

- Bez tela bi mogao biti okrivljen. Ima veliki broj dokaza i posredni i neposredni, ali verujem da će to DNK moći da otkrije. NIje neophodno pronaći telo - rekao je Popović.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track