OVO JE UBIJENA SRPKINJA U ČEŠKOJ: Mariju poznanik iskasapio nasred stana, ukrao joj kreditnu karticu, pa trošio njene pare
Foto: Screenshot Facebook video, Printscreen Češka policija

zločin u češkoj

OVO JE UBIJENA SRPKINJA U ČEŠKOJ: Mariju poznanik iskasapio nasred stana, ukrao joj kreditnu karticu, pa trošio njene pare

Crna Hronika -

Beograđanka Marija D. (42) brutalno je ubijena nekoliko dan pre Nove godine u Brnu u Češkoj, dok joj je porodica bila u Beogradu.

Zločin je otkriven 31. decembra kada je prijatelj porodice došao na poziv Marijinog supruga koji je bio zabrinut jer mu se danima nije javljala. Nesrećni čovek je došao ispred stana i zatekao neprijatan miris i pozvao je policiju.

ubijena marija d.
ubijena marija d.foto: Screenshot Facebook video, Printscreen Češka policija

Brnska policija je potom provalila u stan i nasred stana su videli žrtvu kako leži u lokvi krvi. Obdukcijom je utvrđeno da je Marija D. preminula nakon brojnih povreda od hladnog oružja. Osumnjičeni za njeno ubistvo je Nišlija Stefan S. koji je iz za sada nepoznatog razloga ubio Mariju M.

- Istraga je u toku i ona će utvrditi kako je došlo do zločina. Stefan S. uhapšen je nakon što je priveden zbog alkohola, a policiji je tada dao lažne podatke. Međutim, nakon što se otreznio on je priznao da je počinio stravičan zločin - prenose češki mediji i dodaju:

- Istražitelji su u stanu ubijene pronašli DNK tragove Stefana S. a utvrđeno je i da je nakon zločina koristio njenu kreditnu karticu.

Osumnjičenom se na teret stavlja da je počinio krivično delo ubistvo za koje mu preti do 20 godina robije.

(Kurir.rs - B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track