BIVŠI STANARI OTKRILI KAKO SE ANA PONAŠALA NEPOSREDNO PRE NESTANKA: Izgledala je i ponašala se kao Kejt Midlton, a onda...
Foto: Facebook Printscreen

stanari

BIVŠI STANARI OTKRILI KAKO SE ANA PONAŠALA NEPOSREDNO PRE NESTANKA: Izgledala je i ponašala se kao Kejt Midlton, a onda...

Crna Hronika -

Bivši stanari nestale Ane Volš iz Beograda i njenog supruga tvrde da su videli kako se Ana, koja je staložena u karijeri srušila i doživela nervni slom neposredno pre njenog nestanka.

- Bila je kao sasvim druga Ana - ispričala je Mandi Silva za američke medije o trenutku kada su se ona i njen muž suočili sa Volšovima krajem prošlog meseca zbog planova da prodaju stan koji su oni iznajmljivali od para skoro četiri godine.

Majk i Mendi Silva
Majk i Mendi Silvafoto: WBZ TV

Majk Silva, izvođač radova, rekao je da je osam godina radio na šest imanja u Masačusetsu koja su posedovali Volšovi. On i Mandi su dobili sniženu kiriju za svoju jedinicu, u gradu Revere, u zamenu za njegov rad.

- Znate Kejt Midlton, Megan Markl ili kraljicu? Predstavljaju se i ponašaju se veoma profesionalno, to je bila Ana - rekla je Mandi i nastavila:

- Ali kada smo lupili šakom i rekli: "Ne, ne možete nam to učiniti" i uzvratili smo, bilo je kao da gledamo Britni Spirs kako se slomila kada je Džastin Timberlejk raskinuo s njom. To nije bilo normalno.

Ana Volš
foto: printscreen

Podsetimo, Ana je poslednji put je viđena u porodičnom domu 1. januara, a Brajan Volš uhapšen je 8. januara i optužen da je doveo u zabludu istragu o njenom nestanku nakon što nije otkrio tačne detalje o tome gde se nalazio tokom prethodne nedelje.

On se u ponedeljak izjasnio da nije kriv i zadržan je uz kauciju od 500.000 dolara.

Kurir.rs - D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track