OVO JE ANA VOLŠ PRIČALA U DRUŠTVU O BRAJANU! Može li ovo biti okidač za likvidaciju?! "Plakao je kao devojčica kad se poseče!"
Foto: Kurir TV, Privatna arhiva

kurir tv

OVO JE ANA VOLŠ PRIČALA U DRUŠTVU O BRAJANU! Može li ovo biti okidač za likvidaciju?! "Plakao je kao devojčica kad se poseče!"

Crna Hronika -

Beograđanka Ana Volš je naizgled živela američki san.

Imala je skladnu porodicu, troje male dece, muža i visoku poziciju na poslu koji je bio vezan za nekretnine.

Sve se pretvorilo u pakao, kada joj se gubi svaki trag uoči Nove godine.

Rajko Nedić, Dejan Radenković
foto: Kurir televizija

Njen muž Brajan je potom policiji davao neistinite izjave, stoga je priveden, a policija radi na slučaju danonoćno. Sumnja se da je Beograđanku ubio muž.

Koji su razlozi, novi iskazi ali i analize njenog života pričali su gosti u "Usijanju", Rajko Nedić, odgovorni urednik Kurira i Dejan Radenković, stručnjak za bezbednost i nekadašnji visoki funkcioner MUP.

Nedić se prvo osvnruo na nove detalja u vezi sa Anom Volš i celokupnog slučaja, jer ona i dalje nije pronađeno.

- Američki list koji pomno prati ovaj slučaj došao je do novih informacija od bliskih prijatelja Ane Volš. Oni su pričali da je Ana u braku bila "u pantalonama", odnosno da je ona vodila glavnu reč. Naročito posle Brajanovog sunovrata i sudskog procesa. Ona je vodila biznis i imala uspešan posao. Takođe su spominjali da je ona u društvu pričala da je on slabić, da plače kao devojčica kad se poseče i da nije bio spreman da napravi neke korake kako bi je hrabrije vodio kroz život - započeo je Nedić.

Brajan Volš, Ana Volš
foto: AP Greg Derr, Printskrin/Instagram

Gorepomenuti detalji otvaraju nova vrata u ovom slučaju, jer smo uglavnom slušali da je brak bio u harmoniji, sve do trenutka kada je Ana htela da se preseli u Vašington sa decom.

Nakon toga, Nedić je pričao o još jednom, njemu neshvatljivom, detalju:

- Takođe, veoma je nerazumljivo je to da je Brajan odbio da se radi DNK analiza dece, kako bi se eventualno izvukli novi dokazi. Od bližih srodnika, Ani je sestra u Kanadi, a majka u Beogradu. Došli smo i do izjava da su Brajanovi roditelji pričali kako je Ana prelepa žena i da ne znaju šta ona radi sa čovekom poput Brajana.

01:32

OVO JE ANA VOLŠ PRIČALA U DRUŠTVU O BRAJANU! Može li ovo biti okidač za likvidaciju?! Plakao je kao devojčica kad se poseče!

Nakon toga, Radenković je analizirao i pohvalio posvećenost policije u ovom slučaju, rekavši da je dobro to što ga nisu osudili za ubistvo na prvu loptu.

- Pre svega bih pohvalio rad američke policije koja radi na ovom slučaju. Oni su prikupljali sve materijalne dokaze koji mogu da dovedu do presude. Dobra je stvar što ga nisu, u ovom momentu, osumnjičili za ubistvo, jer je poznato da se ne može za istu stvar suditi dva puta. Oni ga u ovom momentu tereta za stvari koje imaju kao činjenicu, a to je ometaje istrage, odnosno da nije prijavio njen nestanak u vreme kada je ona zaista nestala - rekao je Radenković.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track