OVO JE DEČAK IZ SOMBORA KOJI JE POGINUO ISPRED SVOJE KUĆE: Majka zavijena u crno, a na istom mestu i ranije se dogodila nesreća!
Foto: Facebook

oproštaj majke

OVO JE DEČAK IZ SOMBORA KOJI JE POGINUO ISPRED SVOJE KUĆE: Majka zavijena u crno, a na istom mestu i ranije se dogodila nesreća!

Crna Hronika -

Dečak D.M. (14) poginuo je juče kod Sombora kada je na njega, vozilom marke "fiat panda", naleteo A.G. (24). Neverovatan splet okolnosti je i to da je na istom mestu pre nekoliko godina udes imao i dečakov otac.

- Videli smo vozila Hitne pomoći i kako ga reanimiraju na licu mesta. Jezivo je bilo, ali brzo su ga odvezli u bolnicu. Inače, dečak je poginuo ispred svoje kuće - kaže za Kurir prijateljica dečakove porodice i dodaje da je isto tako brzo stigla i vest o njegovoj pogibiji.

- Dečak živi sa bakom, dekom i majkom, nismo nikada pitali za oca i ne znamo mnogo o njemu, ali znamo da je čovek imao saobraćajnu nesreću na istom mestu gde mu je sin poginuo, samo preko puta.

Prijateljica kaže da će porodica teško prežaliti ovakakv gubitak i da im je D.M. svima bio mezimac.

- Bio je divno dete, ma za poželeti, da tu bude trago samo što ga poznaješ - kaže nam ona.

1 / 3 Foto: Facebook

Njegova majka oprostila se od dečaka na društvenim mrežama i objavila nekoliko zajedničkih fotografija, dok joj je profilna slika potpuno crna.

U komentarima je samo objasnila svojim prijateljima da joj je poginuo sin i zahvalila se na tome što su joj izjavili saučešće.

Takođe, kako saznaje Kurir, A.G. je u trenutku nesreće u organizmu imao alkohol u krvi, sa mesta nesreće je pobegao, a kasnije se predao policiji.

- Njemu je odmah određeno zadržavanje od 48 sati, a Više javno tužilaštvo u Somboru će podneti krivičnu prijavu i zatražiti pritvor za mladića - kaže izvor Kurira i dodaje da se A. G. tereti za dva krivična dela - teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći povđenoj osobi u saobraćajnoj nesreći.

A.G.
A.G. foto: Facebook

Podsetimo, ova teška nesreća dogodila se sinoć, nešto pre 20 časova, na izlazu iz Sombora u smeru ka Bezdanu.

Kurir.rs - D. Antonijević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track