MLADIĆ (18) PAO S TREĆEG SPRATA: Teška nesreća ispred leskovačke Lamele, bore mu se za život
Ilustracija, Foto: Zorana Jevtić, Ilustracija

teško jutro u leskovcu

MLADIĆ (18) PAO S TREĆEG SPRATA: Teška nesreća ispred leskovačke Lamele, bore mu se za život

Crna Hronika -

LESKOVAC - Mladić iz Leskovca, rođen 2004. godine pao je s trećeg sprata stambene zgrade u Ulici Nikole Skobaljića, takozvane lamele i živ je, ali u veoma teškom stanju.

Na licu mesta vidi se krv i otvoren prozor iz stana sa koga je pao pravo na beton. Policiji je slučaj prijavljen oko 10 sati, objavila je Jugmedia.

Direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević kaže za Jugmedia da je mladić primljen sa traumama i da je u veoma teškom stanju prebačen u KC Niš.

„Ima teške polutraume, odnosno, povrede glave, grudnog koša, prelom ruke, kičmenog stuba, nadlaktice, podlatikice, prelom karlice..“, kaže Dimitrijević.

Komšije kažu da su videle samo nepomično telo i ubrzo Hitnu pomoć pored koje je bio otac mladog čoveka. Policija rasvetljava motive ove nesreće, pa će se uskoro znati da li je pokušaj samoubistva ili slučajan pad.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org. Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni. Centar Srce

Kurir.rs/Jugmedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track