NOVI DOKAZ! "IMAM SNIMKE BRAJANA VOLŠA": Isplivao dokument iz policije koji REŠAVA SLUČAJ - zbog ovoga je uhapšen muž (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook

policiji se javio muškarac

NOVI DOKAZ! "IMAM SNIMKE BRAJANA VOLŠA": Isplivao dokument iz policije koji REŠAVA SLUČAJ - zbog ovoga je uhapšen muž (FOTO)

Crna Hronika -

Na društvenim mrežama pojavio se dokument koji bi možda mogao da reši slučaj nestale Beograđanke Ane Volš.

Naime, isplivao je policijski izveštaj u kom se navodi da se javio muškarac koji tvrdi da ima snimke sa sigurnosnih kamera na kojima se vidi Brajan Volš.

Izveštaj se odnosi na 8. januar, a muškarac sa snimcima je zapravo komšija bračnog para Volš.

Ana Volš
foto: Printscreen Facebook

Kako se može videti, u policijskom dokumentu piše da je muškarac pozvao policiju Kohaseta u vezi sa slučajem nestale Ane Volš.

- Ima kameru u dvorištu koja bi mogla da pokaže ukoliko se dogodio incident - piše u policijskom izveštaju i dodaje se da se komšija tada vratio sa odmora, pa se pretpostavlja da se zbog toga nije ranije oglasio.

Spekuliše se da li je upravo taj snimak doveo do hapšenja Brajana Volša. Podsetimo, Brajan je uhapšen zbog sumnje da je ometao istragu nestanka svoje supruge.

Brajan Volš, Ana Volš
foto: Profimedia, Facebook

U njihovoj kući su pronađeni tragovi krvi, kao i oštećeni okravljeni nož, a na deponiji u Pibodiju i testera, sekira, sredstva za čišćenje i tepih, takođe i tragovi krvi.

Ana je, inače, bila menadžerka luksuzne stambene zgrade u Vašingtonu u koju su se infliltrirali lažni federalni agenti, a stanovnici kažu da je skrivala informaciju o bizarnom slučaju. Jedan od stanara zgrade nije imao lepe reči za Beograđanku i nazvao je "vukom u jagnjećoj koži".

Volš, majka trojice dečaka, poslednji put je viđena u ranim jutarnjim satima 1. januara, kada je trebalo da ode na lokalni aerodrom kako bi se ukrcala na let za Vašington. Njena kompanija je prijavila njen nestanak policiji 4. januara, nakon što je, prema rečima branioca Brajana Volša, kontaktirao firmu i pitao gde se Ana nalazi. Ali u danima između Aninog nestanka i prijave nestale osobe, Brajan Volš je navodno lagao o tome gde se kretao. Brajan Volš je uhapšen i optužen za dovođenje u zabludu policijske istrage. Tokom pojavljivanja Brajana Volša na sudu u vezi sa optužbama, naloženo mu je da bude zadržan uz kauciju od 500.000 dolara u gotovini.

1 / 27 Foto: Printskrin/Instagram

Ana Volš, žena iz Srbije koja je misteriozno nestala 1. januara 2023. godine, majka je troje dece i zaposlena je u firmi za nekretnine. Ana je po profesiji agent za nekretnine i ubrzano se kretala ka poziciji regionalnog menadžera u vašingtonskoj firmi za koju radi.

Rođena je u Beogradu, a u Sjedinjene Američke Države se preselila 2005. godine i počela da radi sezonske poslove u ugostiteljstvu. Radila je kao sobarica i kao konobarica u Vašingtonu. Godine 2008. živi i radi u Njujorku posle čega se seli za Boston, gde postaje stalnozaposlena na mestu menadžera za hotelske rezervacije u hotelu u Lenoksu gde je srela svog budućeg muža Brajana Volša. Tu su se i zaljubili.

Ana i Brajan Volš su se sreli kao po scenariju iz romantičnog filma. Upoznali se sasvim slučajno tako što je ona otišla da očisti njegov stan. Tada je počela njihova ljubavna priča.

Brojni prijatelji koje je stekla su šokirani njenim nestankom i razvojem događaja. Njen suprug je uhapšen zbog optužbi da je navodio istražitelje na pogrešan trag i nasmejan je otišao u sudnicu, gde je suočen sa dokazima tužioca koji se navodno kose sa njegovim iskazom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:02

DA LI JE NEKO UTICAO NA DECU ANE VOLŠ?! Stručnjaci otkrili sistem po kojem će se ISPITIVATI SVEDOCI OD 2, 4 I 6 GODINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja