BRAJAN VOLŠ OSUMNJIČEN DA JE RASKOMADAO I SPALIO ANINO TELO: Procureli novi detalji iz istrage
Foto: Profimedia / Savo Prelević / AFP, WCVB-TV Boston prinstcreen, Printscreen/Instagram

slučaj srpkinje nestale u americi

BRAJAN VOLŠ OSUMNJIČEN DA JE RASKOMADAO I SPALIO ANINO TELO: Procureli novi detalji iz istrage

Crna Hronika -

Brajan Volš, suprug nestale majke iz Masačusetsa Ane Volš, optužen je za njeno ubistvo tri nedelje nakon što je nestala, a prema najnovijim informacijama, sumnja se da je raskomadao u podrumu.

Naime, kako piše LAMag, Brajan je bio u kućnom pritvoru i čekao izricanje kazne zbog optužbi za prevaru, i sumnja se da je upravo u tom periodu, za Novu godinu, ubio svoju suprugu Anu u podrumu kuće, a potom njene posmrtne ostatke odložio u spalionicu.

Brajan Volš je juče optužen za ubistvo, a već je u pritvoru pod optužbom da je obmanuo policiju. Trebalo bi da se danas pojavi pred sudom po novoj optužbi za ubistvo.

Okružni tužilac Norfolka Majkl Morsi rekao je da dokazi u istrazi potkrepljuju optužbe.

- Dodatni detalji u istrazi i dokazi koji potkrepljuju te optužbe biće verovatno predstavljeni na suđenju, ali u ovom trenutku neće biti obelodanjeni - rekao je on.

Na dve deponije i kod centra za reciklažu, u kojima su korišćene spalionice, lociran je signal Brajanovog telefona. Reč je o Abingtonu i Broktonu, dva predgrađa na južnoj obali Masačusetsa, blizu imanja porodice Volš.

- Postoji velika količina fizičkih dokaza prikupljenih na različitim lokacijama, ali malo je verovatno da će neko telo biti pronađeno - kaže za LAMag visoki zvaničnik policije.

Istražitelji tvrde da on nije prijavio nestanak svoje supruge kako bi očistio dokaza.

- Sve vreme je bio u kući, u petak i subotu, pomagao je policijskim inspektorima, ali istražitelji kažu da je Brajan Volš viđen na nadzornim kamerama kako kupuje sredstva za čišćenje od 450 dolara - naveo je tužilac.

Takođe, tužioci su rekli da je Brajan Volš lagao policiju, rekavši da je otišao po sladoled svom sinu, kada je zapravo otišao u prodavnicu da kupi sredstva za čišćenje u vrednosti od 450 dolara.

Ani Volš gubi se svaki trag od 1. januara, kada je službeno krenula u Vašington. U okviru istrage uhapšen je suprug Ane Volš, Brajan Volš, a u podrumu kuće pronađeni su tragovi krvi i krvav nož. Pojavio se i dokument na kojem se vidi da je komšija Volšovih policiji javio da ima snimke sigurnosnih kamera koji mogu da budu od pomoći u istrazi.

- Tokom pretrage imanja policija je pronašla krv u podrumu kuće i slomljen nož - saopštila je ranije policija.

Milanka Ljubičić, majka misteriozno nestale Ane Volš kaže za Kurir da ona i dalje ne veruje u činjenicu da je njen zet Brajan Volš naudio njenoj ćerki.

- Moj zet ne bi učinio ništa nažao mojoj Ani i ja ne verujem ni u jednu izjavu koja je do sada bila vezana za mogućnost da joj je Brajan naudio - izjavila je za Kurir Milanka.

(Kurir.rs/LAMag)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track