"BRAJAN NIJE BISTAR MOMAK!" Američki analitičar šokiran: Evo šta je Volš guglao i to 1. JANUARA, ovako je HTEO DA SE SPASE ROBIJE!
Foto: Printscreen/7NEWS Live Boston

nema mu spasa

"BRAJAN NIJE BISTAR MOMAK!" Američki analitičar šokiran: Evo šta je Volš guglao i to 1. JANUARA, ovako je HTEO DA SE SPASE ROBIJE!

Crna Hronika -

BEOGRAD / BOSTON - Čini se da Brajan baš i nije bistar momak!, prokomentarisao je pravnik i analitičar Tom Hups za bostonsku televiziju 7njuz, koja je uživo iz sudnice pratila čitanje optužnice Volšu za ubistvo supruge, Beograđanke Ane.

Na pitanje voditeljke da prokomentariše koliko su čvrsti dokazi protiv Brajana Volša pošto Anino telo nije pronađeno, on je rekao da tela nema ali da dokaza i te kako ima i da tužilaštvo ima jak slučaj.

- Prvo, jaki čvrsti materijalni dokazi u 10 kesa za đubre koje je pobacao, kao i video-snimci iz radnje u kojoj je kupovao sredstva za čišćenje, najlone, zaštitno odelo...

Istog dana guglao kada leš počinje da smrdi

Kako je tužiteljka rekla u sudnici, Brajan je na svom ajpedu već 1. januara čitao guglao i sledeće linkove: "Kada leš u raspadanju počinje da smrdi", "Možeš li biti osuđen za ubistvo bez tela", "Kako možeš da naslediš nekog ko je nestao"... Tužiteljka je rekla da je 2. januara uz sredstva za čišćenje kupio i zaštitno odelo i tri tepiha. Trećeg januara pokupovao je i kante za smeće, a na internetu je razgledao i link kako soda bikarbona može da zamaskira miris tela u raspadenju. Četvrtog januara istražioci su u njegovom "volvu" zatekli oborena zadnja sedišta i zadnji deo obložen najlonom.

U kesama su nađeni tepisi, peškiri, sa ostacima Anine krvi i DNK, testera, druge alatke, najloni, odelo, deo njene narukvice koju je inače nosila, a o čemu svedoče brojne fotografije, kao i delovi odeće koju je policiji opisao kao onu koju je nosila na dan nestanka - dodao je Hups.

Tom Hups
Tom Hupsfoto: Printscreen/7NEWS Live Boston

Kad je reč o samom Brajanu, Hup je rekao da baš i nije bistar jer "i deca znaju da u toj situaciji nećeš da guglaš kako se otarasiti tela, kad možeš da naslediš nekog ko je nestao i kako da prikriješ smrad leša".

On dodaje i da treba utvrditi gde se njihov sukob tačno odigrao, u podrumu, prizemlju...

Hups je dodao i da sada treba da utvrditi da li je to ubistvo sa umišljajem, ili iz nehata, nesrećan slučaj ili ubistvo iz strasti...

1 / 14 Foto: Printscreen/7NEWS Live Boston

Takođe, on primećuje da za sve to što je nađeno u kesama koje je bacao treba i utvrditi sledeće: da li su nađena krv i DNK proistekli iz njihove međusobne borbe ili se neko od njih ranije posekao pa su stvari sa ostacima krvi tek sad bačene.

Jedan od čvršćih dokaza jeste i sledeći: na unutrašnjosti zaštitnog odela koje je kupio a potom bacio u jednoj od 10 pronađenih kesa za đubre, nađen je njegov DNK, a na spoljašnosti tog odela tragovi DNK Ane Volš

Kurir.rs/7news

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track