ZORAN KOJI JE NAŠAO TELO BEBE U ZAMRZIVAČU VEĆ DOŽIVEO STRAŠNU TRAGEDIJU: Mrtvo dete bilo sakriveno u kesama možda i pola godine
Foto: Zorana Jevtić, Facebook

HOROR

ZORAN KOJI JE NAŠAO TELO BEBE U ZAMRZIVAČU VEĆ DOŽIVEO STRAŠNU TRAGEDIJU: Mrtvo dete bilo sakriveno u kesama možda i pola godine

Crna Hronika -

Zoran M. (62) prijavio je u četvrtak da je u kući u Zemunu, dok je čistio stari zamrzivač, pronašao zamrznuto telo novorođenčeta, a policija zbog toga intenzivno traga za njegovom bivšom ženom L.M!

- Traga se za suprugom Zorana M. koja je njega i četvoro njihove dece sa kojima je živela u kući napustila prošle godine. On je rekao da ne zna gde mu je bivša supruga koja ih je napustila i da je nije video od kako je otišla - kaže izvor Kurira.

Kuća, Lidija Mihalkov
foto: Facebook

Zoran je za Kurir ispričao da je telo detata pronaša u 6-7 kesa i umotano u peškir!

- Prvo sam pomislio da je vekna hleba, tako je izgledalo, a žena je znala ponekad da zamrzne hleb ili pogaču. Kad sam video šokirao sam se, odmah sam sve zavio i pozvao policiju - kaže nam Zoran i dodaje da bivšu suprugu nije video od maja meseca.

- Ona je otišla i nisam je viđao od tada. Policija je uzela moj DNK da utvrdi očinstvo jer smo samo ona i ja imali pristup zamrzivaču. Deca nisu nikada zalazila - kaže Zoran za Kurir.

Prvo video glavu

Zoran je za Kurir ispričao da je njegova žena imala običaj za zamrzne hranu pa je on dok je čistio zamrzivač odmotao peškir i kad je otvorio kese šokirao se!

- Prvo sam video glavu, a onda ručice i samo sam sve zamotao ponovo. Otišao sam u kuću kod dece. Jedva sam došao sebi da ništa ne primete - kađe nam Zoran i dodaje:

- Stariji sin je ubrzo došao kući, a njega sam čekao. Rekao sam mu šta sam video i zajedno smo pozvali policiju.

Zoran objašnjava da se trudi da bar dvoje mlađe dece koju ima zaštiti od jezivih detalja i prizora koje je on video.

Ne postoje saznanja da je osumnjičena, a i Zoran kaže da ne može da je optužuje, ali da mu je sve jako zbunjujuće te da samo želi da vidi rezultate obdukcije i DNK testa da bi znao kako dalje.

Prema njegovim rečima, L.M. nije bila trudna, a njihovo najmlađe dete ima 5 godina.

- Imala je problema, a koliko znam nije bila trudna. Uopšte mi nije jasno kako se sve ovo desilo - kaže naš sagovornik.

1 / 5 Foto: Zorana Jevtić

Zoran kaže da nije prvi put da se sa ženom rastavljao i na mnoge stvari je navikao, ali da će mu se ovako nešto desiti nije mogao nikada da pretpostavi.

Već doživeo tragediju

Komšije iz ulice za Zorana imaju samo reči hvale, dok o L.M. govore da ne žele ništa da kometarišu.

- Radan je i vredan, čovek radi kao limar, o deci brine najbolje što može. Zarađuje dovoljno da svi žive lepo i normalno, tako je i decu odgajio i ćerku udao. A žena mu je posebna priča - kaže nam komšija.

Kuća, Lidija Mihalkov
foto: Facebook

Kako objašnjava, Zoranova porodica nikada nije bila podstanar.

- Njegov otac se ovde doselio još 60-ih godina. A strašnu je tragediju doživeo kao mladić kad mu se majka obesila. Ovo mu nije trebalo - kaže nam komšija.

Podsetimo, Zoran K. sinoć je u starom zamrzivaču pronašao telo novorođenčeta dok ga je čistio:

- Majstor mi je rekao da treba da ga skroz sredim i sve povadim da bi radio normalno i mogao da se popravlja. Tada sam video i telo u kesama i peškiru.

Čije je dete?

Zoran kao poslednju mogućnost ostavlja i da je neko ostavio tuđe dete u zamrzivaču, ali mu to ne deluje nimalo realno.

- Nema ko to da uradi, jedino da priđe sa ulice i ostavi dete tu. Ko bi uopšte znao gde nam se nalazi zamrzivač? - kaže naš sagovornik.

Zamrzivač se nalazi u odvojenoj prostoriji kuće, te Zoran smatra da može svašta da bude u pitanju, ali ističe da koliko on zna, taj zamrzivač su koristili samo on i njegova bivša žena L.M.

Naložena je obdukcija koja će pokazati da li je u pitanju nasilna smrt i kako je do toga došlo.

Kurir.rs - D. Antonijević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja