"NIJE MOGLA VIŠE DA PODNESE OVO KOD BRAJANA" Potresna ispovest majke Ane Volš: Mesec dana pre nestanka otkrila mi BRAČNU TAJNU
Foto: EPA Craig Walker/ Pool, Zorana Jevtić, Instagram

najpotresnija ispovest Milanke Ljubičić

"NIJE MOGLA VIŠE DA PODNESE OVO KOD BRAJANA" Potresna ispovest majke Ane Volš: Mesec dana pre nestanka otkrila mi BRAČNU TAJNU

Crna Hronika -

"Kada je Ana bila u Beogradu u periodu novembar-decembar rekla mi je da želi da više vremena provodi sa decom. Pomenula je i Brajana. Rekla je da se promenio. Da je odsutan, zamišljen i da to više ne može da podnese", priča u svojoj najpotresnijoj ispovesti do sada Milanka Ljubičić, majka Ane Volš, Beograđanke koja je nestala u novogodišnjoj noći u Americi, a koju je, kako se osnovano sumnja, brutalno ubio suprug Brajan.

I posle svega želi da veruje da će dobiti lepu vest; živi za to da još samo jednom čuje glas svoje ćerke i ne gubi nadu, iako je svakim danom ta nada sve tanja.

- Ja sam bila tamo (u Americi) tri puta, sve zajedno 16 meseci. Mnogo sam vremena provodila sa Brajanom i njom. On je brinuo o njoj, deci, meni... Ana se smejala stalno. On se smejao stalno. Nikada ne bih pomislila da može da joj naudi. Ja mogu da razumem i da se posvađaju, ali da joj učini nešto tako strašno, da se reši tela... - priča Milanka slomljena od tuge.

Milanka Ljubičić, Ana Volš
foto: Zorana Jevtić

"Brajan je čudan i zamišljen"

Milanka je tumačila događaje koji su prethodili Aninom nestanku, ali koje u vreme dešavanja nije razumela kao crveno svetlo. Mislila je da Brajan i Ana imaju probleme, a da su ti problemi zbog Anine želje da više vremena provodi sa decom, dok je Brajan bio protiv.

- Ona je bila sa starijom sestrom u Beogradu i tada mi je Ana jednom prilikom pomenula da je Brajan čudan i zamišljen i da ona to više ne može da podnese i da želi da više vremena provodi sa decom - priča Milanka.

Tada je predložila da pođe sa Anom u Ameriku, ali joj ćerka nije odgovorila. Dvadesetak dana kasnije, Ana joj je poslala nestrpljive poruke u kojima je moli da dođe koliko sledećeg dana. Grubom igrom sudbine, Milanka nije mogla jer je morala da uzme terapiju od doktora. Predložila joj je da dođe dva dana kasnije... Ana joj je rekla da ipak ne mora.

1 / 44 Foto: EPA Craig Walker/ Pool, Instagram/anawalshe

- Muči me i proganja što nisam odmah otišla. Možda se ništa od ovoga ne bi desilo. Možda bih sprečila nešto - drhtavim glasom priča Milanka.

Brajan Volš (47) optužen je za brutalno ubistvo supruge Ane Volš (39), a tragove zločina pokušao je da prikrije tako što je kolima svoje majke Diane Volš išao da kupi najlone, sredstva za čišćenje i druge predmete koji su mu bili neophodni da pokuša da prikrije tragove jezivog kasapljenja Beograđanke.

Podsetimo, nestanak Ane Volš prijavili su njeni poslodavci 4. januara, pošto se nije pojavila na poslu u Vašingtonu. Njen suprug, u prvoj izjavi policiji koja je istog dana izjavio je da je ona posle novogodišnje proslave, oko 6 ujutru pozvala taksi jer je morala hitno na posao. Međutim, ispostavilo se da nije bilo poziva kao i da je Ana imala rezervisan let tek za 3. januar.

Volšu za ubistvo supruge preti doživotna robija jer je u državi Masačusets u kojoj se dogodio zločin, pre 39 ukinuta smrtna kazna.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track