"ĆAO LJUDI, MOJA MISIJA JE DA SPAŠAVAM ŽIVOTE" Ana Volš snimila OVU PORUKU i pokazala kakav je čovek, evo kome je pomagala (VIDEO)
Foto: Instagram/anawalshe

tuga

"ĆAO LJUDI, MOJA MISIJA JE DA SPAŠAVAM ŽIVOTE" Ana Volš snimila OVU PORUKU i pokazala kakav je čovek, evo kome je pomagala (VIDEO)

Crna Hronika -

Beograđanka Ana Volš (39) koja je brutalno ubijena u Americi, prema rečima njenih prijatelja, bila je izuzetna osona, vedra, nasmejana, ali i humana. Tako se na stranicama na Fejsbuku, posvećenim ovoj Beograđanki, pojavio video snimak na kom ona šsalje motivacionu poruku mladim ljudima, suočenim sa problemima u postizanju životnih uspeha.

Beograđanka je ovaj video snimila pre skoro tri godine i okačila ga na svom "Linkedin" profilu. U njemu ona poziva ljude da podrže inicijativu "Podignite baklju - osnažite tinejdžere".

ana volš
ana volšfoto: Facebook/Abdulla Almutairi

- Ćao ljudi, moja misija je da spašavam živote! Sakupljam donacije za organizaciji koja pomaže tinejdžerima kroz vikend radionice, ohrabruje njihovu odgovornost i samopouzdanje u spoznavanju sopstvene vrednosti - govori Volš, između ostalog u videu.

Beograđanka, podsetimo, nestala je 1. januara, a u sredu je njen suprug Brajan Volš optužen za njeno ubistvo.

Kako je navela američka tužiteljka, sumnja se da je Brajan ubio suprugu 1. januara nakon dočeka Nove godine u njihovoj kući u Kohasetu. Potom je telo raskomadao i u kesama ga izneo iz kuće, te bacio ba deponiju.

Brajan Volš
Brajan Volšfoto: WCVB-TV Boston prinstcreen

Kako su objasnili, telo ubijene Ane Volš najverovatnije nikada neće biti pronađeno, jer se otpad sa deponije, na koju je Brajan bacio kese, trajnouništava u spalionici.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja