MAJKA ANE VOLŠ ZATRAŽILA POMOĆ OD MINISTARSTVA: Milanka traži zvanične informacije od američkih organa o slučaju svoje ćerke
Foto: EPA Craig Walker/ Pool, Zorana Jevtić, Instagram

kurir saznaje

MAJKA ANE VOLŠ ZATRAŽILA POMOĆ OD MINISTARSTVA: Milanka traži zvanične informacije od američkih organa o slučaju svoje ćerke

Crna Hronika -

Milanka Ljubičić, majka Beograđanke Ane Volš, koju je, kako su otrkili američki istražitelji, suprug Brajan Volš 1. januara ubio, a zatim uništio njeno telo, obratila se za pomoć Ministarstvu spoljnih poslova Republike Srbije, saznaje Kurir.

Prema rečima našeg izvora, Milanka je preko ministarstva zatražila zvanične informacije iz američkih institucija o tome šta se dogodilo njenoj ćerki.

- Milanka ne veruje u informacije koje se pojavljuju u američkim i srpskim medijima. Ona je preko ministarstva zatražila zvaničan izveštaj policijskih organa grada Kohaset u vezi sa nestankom njene ćerke - navodi izvor Kurira.

Jedan od razloga zbog kojih se Milanka obratila Ministarstvu spoljnih poslova za pomoć jeste i jezička barijera zbig toga što ona ne govori engleski, ali i to što ona i dalje veruje da se njena ćerka negde sklonila i da je i dalje živa.

Prema našim nezvaničnim saznanjima. ministarstvo će učiniti sve što je u njihovoj moći kako bi pribavili zvanične izveštaje o nestanku Ane Volš.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track