Najnovije vesti

OVO JE MOGUĆI MOTIV UBISTVA U VETERNIKU Jovan bio u menjačnici pre nego što je likvidiran: Menjao pare po prijateljskom kursu
Foto: Kurir

novi detalji

OVO JE MOGUĆI MOTIV UBISTVA U VETERNIKU Jovan bio u menjačnici pre nego što je likvidiran: Menjao pare po prijateljskom kursu

Crna Hronika

Menjačnica koja je u vlasništvu Jovana Janićijevića, koji je ubijen u Veterniku, danas je zatvorena, a njegove komšije kažu da je nedavno otvorio lokal.

- Jovan je bio divan komšija i radio je od ujutru do uveče. Ništa mu nije bilo teško i videlo se da je spreman svima da pomogne. Čak je i nama izlazio u susret i menjao nam novac po nekom prijateljski kursu, a moj prijatelj je od njega kupio i auto jer on drži i auto plac u Vaterniku - kaže radnik obližnje radnje i dodaje:

Veternik, J.J., vlasnik menjačnice, ubistvo, pretučen, umrlica
foto: Kurir

- Šokirali smo se kad smo čuli da je ubijen. Priča se da je išao čoveku da zameni novac i da ga je taj ubio. Valjda ga ga izvukao iz kola i unakazio ga.

Mesto ubistva vlasnika menjačnice u Veterniku
00:13

Mesto ubistva vlasnika menjačnice u Veterniku

Naš sagovornik navodi i da je Jovan sinoć bio u menjačnici pre nego što je otišao na kobni sastanak.

- Video sam ga juče oko pet sati i tada je koliko mi se čini zaključao lokal i otišao - kaže sagovornik i dodaje da mu se učinilo kao da je otišao u žurbi.

Komšije kažu da je verovatno neki reket u pitanju.

- U poslednje vreme se priča da postoji neka grupa koja reketira vlasnike menjačnica i nije isključeno da je i on morao da plaća reket, ali da je odbio - kaže komšija koji živi nedaleko od mesta gde je dogodilo ubistvo.

Podsetimo, u novosadskoj Ulici Nova u Veterniku sinoć je ubijen vlasnik menjačnice Jovan Janićijević, a prema rečima meštana niko od njih nije čuo neku svađu ili galamu.

- Čuli smo da se dogodilo ubistvo i da je nesrećni vlasnik menjačnice došao na poziv nekog od poznanika i parkirao se tačno na ćošku kako bi nekog sačekao. Međutim, tada su došla druga kola i poznanik vlasnika menjačnice je ušao u njegova kola i počeli su da se svađaju - kaže komšija za Kurir i dodaje:

- Kada je nasilnik seo na suvozačevo mesto počeo je da ga tuče i rukama i nogama. Nesrećni čovek je pokušao da se odbrani, ali nažalost nije uspeo.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja