Najnovije vesti

ROĐENE SESTRE SA BEŽANIJSKE KOSE IPAK NISU UBIJENE ZBOG NOVCA OD VIKENDICE: Nova saznanja iz istrage ukazuju na DRUGI MOTIV
Foto: Kurir

užas

ROĐENE SESTRE SA BEŽANIJSKE KOSE IPAK NISU UBIJENE ZBOG NOVCA OD VIKENDICE: Nova saznanja iz istrage ukazuju na DRUGI MOTIV

Crna Hronika

Policija i dalje traga za ubicom koji je usmrtio rođene sestre Jelisavetu (76) i Gordanu Đ. (78) u stanu na Bežanijskoj kosi, a prema novim detaljima iz istrage sve ukazuje da je u pitanju zločin iz strasti!

Njihova tela nađena su u subotu, a sumnja se da su ubijene za vreme Božićnih praznika. Niko ih nije ni čuo ni video od 8. januara.

Jedna sestra je nožem izbodena po vratu dok je druga imala povrede po glavi nanete tupim predmetom, navodi Telegraf.

- Toksikološki nalaz ubijenih sestara je u toku. Na osnovu povreda može se zaključiti da je u pitanju zločin iz strasti. U toku je veštačenje DNK tragova i snimaka sa kamere, a policija razgovara i sa poznanicima ubijenih sestara - kaže izvor iz istrage i dodaje da je telo jedne žene nađeno na krevetu prekriveno jastukom, a druge na podu u lokvi krvi.

Bežanijska Kosa, ubistvo, samoubistvo, sestre
foto: Kurir

Da je u pitanju, nezvanično, zločin iz strasti može se zaključiti na osnovu mnogobrojnih povreda koje su uočene na telima sestara.

Policija ima saznanja da je jedna od sestara nedavno prodala vikendicu i da je deo novca čuvala u stanu, međutim, premetačine nije bilo, što je neuobičajeno.

Sumnja se da je ubica nakon zločina zaljučao stan i otišao.

Zločin je u subotu otkrio upravnik zgrade koji je razvalio vrata.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja