Najnovije vesti

O BRAJANOVOJ MAJCI NISMO ZNALI NIŠTA SEM DA JOJ SNAJA IZ BEOGRADA NIJE BILA PO VOLJI: Sad je i o njoj isplivao neverovatan podatak
Foto: STEPHEN SHERMAN / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Niko ne zna gde je

O BRAJANOVOJ MAJCI NISMO ZNALI NIŠTA SEM DA JOJ SNAJA IZ BEOGRADA NIJE BILA PO VOLJI: Sad je i o njoj isplivao neverovatan podatak

Crna Hronika
14:28h

BEOGRAD/BOSTON - Otkako je javnost početkom januara saznala da je Ana Volš, majka tri mala sina poreklom iz Beograda, misteriozno nestala 1. januara, njena svekrva Dajana se nije oglašavala.

Iako je u međuvremenu njen sin Brajan Volš prvo uhapšen zbog ometanja istrage, a zatim i optužen za ubistvo, Dajana i dalje živi povučeno. S obzirom na to da joj je automobil, koji je povremeno vozio i njen sin, parkiran ispred kuće pretpostavlja se da je ona u stanu, ali da ne izlazi.

Komšije kažu da poznaju Dajanu, ali da je danima nisu ni videli ni čuli. Svi su šokirani vestima koje su ih zatekle.

Još nije poznato da li je ona razgovarala sa policijom, kao ni da li je uključena u istragu o Aninom ubistvu. Ono što je poznato jeste da je Dajana milionerka, pa su se mnogi čudili zašto nije želela da plati kauciju za Brajana kada je smešten u pritvor.

Ana Volš, Brajan Volš, Nestanak
foto: Privatna Arhiva

Nedavno su američki mediji objavili fotografije Brajanove majke, Dajane Volš, u blizini njihove kuće u Kohasetu i to je bio poslednji put kad su mediji uspeli da je uslikaju.

Nije poznato ni da li je Dajana uspela da se vidi i čuje sa svojim unucima, o kojima su brigu nakon Brajanovog hapšenja preuzele socijalne službe.

Svekrva se nije slagala sa snajom iz Beograda

Iz pisama koje su Ana Volš i njena svekrva slale sudu, kada se Brajan suočavao sa suđenjem zbog prevare, može se naslutiti da njih dve nisu bile u dobrim odnosima.

"Brajanu su roditelji rekli da nikada nije trebalo da se rodi, da nema nikakve šanse da uspe u životu. Zbog toga se dosta pogubio", napisala je Ana u pismu koje je sudu poslala 2021. godine.

U pismu koje je Brajanova majka, sa kojom je on inače bio jako blizak, poslala sudu, napisala je da sa Anom nema blizak odnos navodno zbog kulturoloških razlika.

Ona je međutim, tom prilikom rekla da joj je Brajan pomagao kada je bila bolesna, kao i da on vaspitava i vodi računa o njihovim sinovima.

Da njih dve nisu bile bliske potvrdila je Milanka Ljubičić, Anina majka, koja je rekla da dok je boravila u Kohasetu kod ćerke i zeta, nije imala prilike da se upozna sa Dajanom. Sa druge strane, Milanka je o svom zetu Brajanu imala samo reči hvale, mada je kasnije priznala da su imali nesuglasica oko dece.

"Ništa ja primetila nisam dok sam kod njih. Raspoloženje, smeh, jedna savršena atmosfera. Niti sam primetila kad je dolazila, niti mi je bilo kada i bilo šta rekla. Čak ni onda nisam naslućivala, kada mi je napisala da se ne slažu oko dece. Nisam, verujte mi. Ali, jesam planirala da idem ali ne sutradan jer, rekla sam vam, ne bih mogla da se spremim", rekla je Milanka za Telegraf.

Milanka bi bila srećna da Aleksandra, njena starija ćerka dobije starateljstvo nad Aninom decom. Dečake, otkriva ona, Aleksandra obožava. "Aleksandra ima veliku decu, a Aninu obožava", dodala je Milanka.

Brajan Volš je prošle nedelje optužen za ubistvo supruge Ane Volš, poreklom iz Beograda, koja je poslednji put viđena 1. januara. Trenutno je u pritvoru, ukinuta mu je kaucija, a sledeće saslušanje zakazano je za 9. februar.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja