Najnovije vesti

POLICIJA SE SAD USMERILA NA NJIH, SVI SU NA ISPITIVANJU! DA LI ĆE NEKO PROGOVORITI? Ko je ubica sestara Jelisavete i Gordane!
Foto: Kurir

istraga

POLICIJA SE SAD USMERILA NA NJIH, SVI SU NA ISPITIVANJU! DA LI ĆE NEKO PROGOVORITI? Ko je ubica sestara Jelisavete i Gordane!

Crna Hronika
22:14h

Rođene sestre Jelisaveta Đ. (76) i Gordana Đ. (78) koje su ubijene, kako se sumnja, oko Božićnih praznika, prema nezvaničnim informacijama, još nisu sahranjene, a komšije su ponovo na ispitivanju u policiji.

- Ceo komšiluk je ponovo na saslušanju zbog dvostrukog ubistva. Policija ispituje da li su nešto videli, čuli, da li je neko dolazio kod sestara i ko... Još nisu sahranjene - rekao je izvor iz istrage za Telegraf.

Prema novim detaljima iz istrage sve ukazuje da je u pitanju zločin iz strasti. Jedna sestra je nožem izbodena po vratu dok je druga imala povrede po glavi nanete tupim predmetom.

- Toksikološki nalaz ubijenih sestara je u toku. Na osnovu povreda može se zaključiti da je u pitanju zločin iz strasti. U toku je veštačenje DNK tragova i snimaka sa kamere, a policija razgovara i sa poznanicima ubijenih sestara - kaže izvor blizak istrazi i dodaje da je telo jedne žene nađeno na krevetu prekriveno jastukom, a druge na podu u lokvi krvi.

Da je u pitanju, nezvanično, zločin iz strasti može se zaključiti na osnovu mnogobrojnih povreda koje su uočene na telima sestara.

Policija ima saznanja da je jedna od sestara nedavno prodala vikendicu i da je deo novca čuvala u stanu, međutim, premetačine nije bilo, što je neuobičajeno.

Sumnja se da je ubica nakon zločina zaključao stan na Bežanijskoj kosi i otišao.

Zločin je u subotu otkrio upravnik zgrade koji je razvalio vrata.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja