SMRTNO SAM SE UPLAŠIO JER JE MOJ SIN OPERISAO TUMOR NA NOZI: Otac povređenog radnika prodavnice van sebe! OVO NIJE PRVI PUT
Foto: Privatna arhiva, Nenad Kostić

razbojništvo na novom beogradu

SMRTNO SAM SE UPLAŠIO JER JE MOJ SIN OPERISAO TUMOR NA NOZI: Otac povređenog radnika prodavnice van sebe! OVO NIJE PRVI PUT

Crna Hronika -

Otac povređenog radnika Rame B. koga je A. R. (25) prvo pokušao da pokrade, a potom kolima nasrnuo na njega kaže za Kurir da ne može da dođe sebi od juče kada su mu razbojnici na radnom mestu povredili sina.

Podsetimo, pljačka prodavnice dogodila se juče u Jurija Gagarina na Novom Beogradu kada su tri mladića ušla i lokal i ukrala namirnice. Prilikom bežanja oni su kolima udarili radnika i jednu mušteriju koji si bili ispred radnje.

otac povređenog radnika van sebe nakon razbojništva
otac povređenog radnika van sebe nakon razbojništvafoto: Privatna arhiva, Nenad Kostić

- Jako mi je teško od juče zbog mog Rame. Uplašio sam se nasmrt, jer je on pre četri godine operisao tumor koji je bio kod kolena, i tada su nam lekari rekli da ne sme da ima nikakvu povredu nogu, jer će mu je u suprotnom amputirati - kaže otac povređenog i dodaje:

- Na svu sreću on je prilikom udara auta tog lopova lagano skočio, pa je ublažio svoje povrede, jer ga prednji deo auta nije direktno udario po nogama.

Naš sagovornik kaže da njegov sin trpi jake bolove nakon udarca.

- Rama se nakon udarca dočekao na noge, pa je nezgodno skočio istovremeno na obe noge i tako prouzrokovao da mu stradaju zglobovi na obe noge - kaže potreseni otac i dodaje:

trenutak kada 'opel' kosi ljude pred sobom
trenutak kada "opel" kosi ljude pred sobomfoto: Privatna Arhiva

- Hvala bogu, sve je ispalo dobro, ali ovo je već drugi put da mi napadaju deci u toj prodavnici. Pre sva meseca došlo su lopovi i obili radnju, a moj mlađi sin koji radi isto ovde je taman dolazio na posao i tada su od njega tražili telefon i pare, ali pošto on to nije uradio posekli su ga mačetom po licu.

Nesrećni čovek kaže i da se od tada jedva oporavio, a sad ga je zadesila opet nesreća.

Rama B. rekao je ranije za Kurir da je od juče u šoku i da trpi jake bolove.

povređeni radnik sa gipsom na obe noge
povređeni radnik sa gipsom na obe nogefoto: Privatna arhiva, Nenad Kostić

- Udarac je ubio toliko jak da su mi se oduzele obe noge. Celo telo mi je utrnulo, a noge nisam osećao. Koleginica je odmah pritrčala i dala mi stolicu, kao i vodu i slatko da dođem sebi, a lopovi su pobegli u rikverc - opisao je jezivu dramu nesrećni mladić.

(Kurir.rs - B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track