NASILNIKU IZ OBRENOVCA ODREĐEN PRITVOR, ON POBEGAO IZ SRBIJE? Ovo je Uroš koji je tukao, mučio i ošišao do glave svoje devojku
Foto: Facebook

NASILNIKU IZ OBRENOVCA ODREĐEN PRITVOR, ON POBEGAO IZ SRBIJE? Ovo je Uroš koji je tukao, mučio i ošišao do glave svoje devojku

Crna Hronika -

Urošu M. (37), osumnjičenom da je svoju devojku (22) iz Uba u svom stanu u Obrenovcu 18. januara tukao, mučio, ošišao do glave, uzeo joj patike i mobilni i izbacio na ulicu, određen je pritvor.

Krivično vanpretresno veće Osnovnog suda u Obrenovcu usvojilo je žalbu Osnovnog javnog tužilaštva u Obrenovcu i odredilo pritvor Urošu M. Tužilaštvo se žalilo na rešenje sudije za prethodni postupak koji je predlog za pritvor bio odbio, saznaje Kurir.

Uroš M. je uhapšen 20. januara, ali potom i pušten, pa je, kako saznaje Nova, napustio Srbiju.

Tome u prilog govore i objave na njegovim društvenim mrežama, na kojima se Uroš M. u svojim prkosnim objavama prijavljuje da je na lokacijama kao što je aerodrom u Hamburgu, u Nemačkoj. Poslednji put na društvenim mrežama je bio aktivan 27. januara.

Prilikom saslušanja u tužilaštvu, Uroš M. je, podsećanja radi, izjavio da mu je devojka (22) sa kojom je u emotivnoj vezi i koja je prespavala kod njega prethodne večeri, ukrala izvesnu sumu novca i da je zato počinio krivična dela za koja se sumnjiči.

(Kurir.rs/Nova)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track