GAZIO LJUDE I SVE PRED SOBOM POSLE POKUŠAJA PLJAČKE PRODAVNICE! Razbojniku (25) sa Novog Beograda određen pritvor (VIDEO)
Foto: Nenad Kostić, Privatna Arhiva

GAZIO LJUDE I SVE PRED SOBOM POSLE POKUŠAJA PLJAČKE PRODAVNICE! Razbojniku (25) sa Novog Beograda određen pritvor (VIDEO)

Crna Hronika -

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odredilo je zadržavanje dana osumnjičenom R.A. (25) zbog izvršenja krivičnog dela Izazivanje opšte opasnosti.

On je, naime, uhapšen nakon filmske potere za njim pošto je sa trojicom saučesnik pokušao da opljačka radnju na Novom Beogradu.

Pljačka prodavnice dogodila u ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu kada su četri mladića ušla i lokal i ukrala namirnice. Prilikom bežanja oni su kolima udarili radnika i jednu mušteriju koji si bili ispred radnje.

1 / 3 Foto: Nenad Kostić

- Ti mladići ušetali su u radnju i ništa nije ukazivali na neki haos, ali smo ubrzo na kamerama primetili da grupica krade - kaže radnica ove prodavnice za Kurir i dodaje:

- Ukrali su nes kafu, čokoladice, upaljače, čarape i opustošili su nam više od pola radnje, kad smo pokušali da ih sprečimo i isteramo iz radnje oni su ljutito izašli napolje i ukrali ceo paket banana.

00:32

Snimak kako razbojnik kolima udara radnika prodavnice na Novom Beogradu

Naša sagovornica istakla je da su svi preživeli dramu i da su i dalje u šoku.

Nakon saslušanja osumnjičenog, tužilaštvo je predložilo određivanje pritvora u trajanju od 30 dana, što je rešenjem suda i određeno.

Kurir.rs/Novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja