KURIR SAZNAJE! UHAPŠEN UBICA VLASNIKA MENJAČNICE IZ NOVOG SADA! Priveden na granici Austrije i Nemačke
Foto: Kurir

Jovan je dobro poznavao ubicu

KURIR SAZNAJE! UHAPŠEN UBICA VLASNIKA MENJAČNICE IZ NOVOG SADA! Priveden na granici Austrije i Nemačke

Crna Hronika -

Policija, Policijska uprava u Novom Sadu i Uprava kriminalističke policije, SBPOК, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Novom Sadu, policijama Savezne Republike Nemačke i Austrije i njihovim oficirom za vezu u Srbiji, uhapsili su osumnjičenog za ubistvo vlasnika menjačnice u Novom Sadu Jovana Janićijevića (47), saznaje Kurir.

Prema rečima našeg izvora, uhapšen je B. J. (44) iz Novog Sada, osumnjičen za krivično delo teško ubistvo, na granici Austrije i Nemačke.

Sumnja se da je on, 24. januara, u Novom Sadu, oštrim predmetom, usmrtio četrdesetsedmogodišnjeg muškarca, čije je telo pronađeno na parkingu, u Ulici Nova 34.

ubijeni Jovan Janićijević
ubijeni Jovan Janićijevićfoto: Privatna Arhiva

B. J. je uhapšen sinoć, na granici Nemačke i Austrije i određen mu je ekstradicioni pritvor. Osumnjičeni će, u zakonskom roku, biti izručen pravosudnim organima Republike Srbije.

Podsetimo, policija u Novom Sadu otkrila je ranije ko je ubica vlasnika menjačnice "Jole", Jovana Janićijevića koji je u utorak mučki ubijen u Veterniku, a sigurnosne kamere koje su pokivale ovaj deo novosadskog naselja Veternik snimile su svaki detalj napada, kao i ubicu koji nonšalantno odlazi sa mesta zločina!

Kako smo ranije pisali, Jovan je dobro poznavao ubicu i verovao mu je toliko da mu je otišao na noge i doneo novac koji je navodno trebalo da mu razmeni.

- Oni su dugo sarađivali i Jovan je odlučno poznavao ubicu, slepo mu je verovao. Nikome inače nije dolazio na noge, samo onima sa kojima je bio u najboljim mogućim odnosima - rekao je izvor za Kurir.

(Kurir.rs/S.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track