NAPADAČ IZ OBRENOVCA BIO NA ROBIJI 5 GODINA, PA DOŠAO KOD KOMŠIJE I PRIPUCAO: Detalji komšijskog sukoba zbog buke
Foto: Ilustracija, Dado Đilas

akcija vihor

NAPADAČ IZ OBRENOVCA BIO NA ROBIJI 5 GODINA, PA DOŠAO KOD KOMŠIJE I PRIPUCAO: Detalji komšijskog sukoba zbog buke

Crna Hronika -

Policija i dalje intezivno traga za dugogodišnjim robijašem Dušanom K. (29) iz Obrenovca zbog sumnje da je juče oko 18 sati došao kod komšije Alekse Ž. (25) i pucao u njega jer ga je dan pre toga upozorio na buku.

Pucnjava se dogodila u obrenovačkom naselju Rvati, a osumnjičeni na svu sreću prilikom rafalne paljbe nije pogodio žrtvu.

- Osumnjičeni napadač je nedavno izašao iz zatvora gde je proveo pet godina, a juče je mrtav ladan pozvonio na vrata svog komšije kako bi mu se navodno zahvalio što ga je opomenuo zbog buke koje je prehodni dan dolazila iz njegovog stana - kaže izvor iz istrage i dodaje:

- Nakon što mu se napadač ljubazno obratio uz reči da mu je drago što ga je upozorio, samo je iza pojasa izvadio pištolj i repetirao u pravcu komšije, ali je na svu sreću žrtva bila prisebna.

Kako objašnjava naš sagovornik, napadač je zapucao bez razmišljanja iako ništa nije ukazivalo na to.

- Žrtva je odgurnula vrata ka napadaču kako bi se odbranio i uspeo je u tome. Projektil je pogodio vrata, a ona i štof vrata - kaže izvor upoznat sa slučejam.

Nakon što je ispalio dva hitca osumnjičeni se dao u beg.

- Pobegao je sa sve pištoljem u ruci, a njegov izbezumljeni komšija je uspeo da se povrati od šoka i pozove policiju, koja je odmah krenula u potragu za napadačem - kaže sagovornik i dodaje:

- Tada je na snagu stupila policijska akcija Vihor, a istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

(Kurir.rs - B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track