OVO JE UBIJENA MAĆEHA IZ PARAĆINA: Pomahnitali pastorak zaklao Marinu, pa sve priznao u policiji! SA SESTROM UNAKAZIO I OCA
Foto: Petar Aleksić

ubistvo kod paraćina

OVO JE UBIJENA MAĆEHA IZ PARAĆINA: Pomahnitali pastorak zaklao Marinu, pa sve priznao u policiji! SA SESTROM UNAKAZIO I OCA

Crna Hronika -

Marko P. (23) iz Trešnjevice, koji je juče uhapšen zbog sumnje da je sa svojom rođenom sestrom Milicom P. (27) pokušao da ubije njihovog oca Miloša P., nakon hapšenja priznao je policiji da je ubio maćehu Marinu M. (50) koja je nađena u lokvi krvi.

Podsetimo, stravičan zločin otkriven je jutros oko osam sati kada je Marko P. uhapšen. On je tada navodno pripadnicima PU Paraćin rekao da je usmrtio dugogodišnju emotivnu partnerku svog oca.

marina m. i miloš p. koji je povređen
marina m. i miloš p. koji je povređenfoto: Petar Aleksić

Policija je nakon ovog priznanja otišla otišla u porodičnu kuću u se,ku Trešnjevica i zatekla beživotno telo nesrećne žene u lokvi krvi.

- Nesrećna žena je nađena kako na stomaku leži u lokvi krvi. Prizor je bio jeziv - kaže naš sagovornik.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Jagodini, a podsetimo, nezapamćen slučaj potresao je selo Trešnjevica kod Paraćina. Sumnja se da su brat i sestra svom ocu zadali 41 ubod nožem po telu.

- Ćerka je držala oca, a sin ga je ubadao - podseća izvor i dodaje da uhapšeni mladić nema kriminalni dosije.

(Kurir.rs - D. A.)

)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja