JEZIVI PRIZORI POSLE KRVAVOG PIRA KOD PARAĆINA: Evo šta su brat i sestra ostavili iza sebe posle pokolja u kući! (FOTO)
Foto: Petar Aleksić

užasan zločin

JEZIVI PRIZORI POSLE KRVAVOG PIRA KOD PARAĆINA: Evo šta su brat i sestra ostavili iza sebe posle pokolja u kući! (FOTO)

Crna Hronika -

Brat i sestra, Marko (23) i Milica P. (27), počinili su stravične zločine u selu Trešnjevica kod Paraćina, kada su kuhinjckim nožem prvo nasmrt izboli maćehu Marinu M. (50), a zatim pokušali da ubiju i istom nožem teško povredili svog oca Miloša P. (58)!

Marina M. bila je prva žrtva ovog krvavog pohoda, a njeno ubistvo Marko je priznao na sebe čim se, jutro posle zločina, predao policiji u Paraćinu.

- Čula sam se sa majkom u nedelju popodne i ništa nije slutilo na tragediju, a ujutru su mi javili najstrašnije vesti. Moju majku su zaklali u krevetu, tragovi krvi su po celoj kući, a onda su sve isprevrtali, lomili i čupali - rekla je za Kurir Violeta Ž., Marinina ćerka.

1 / 8 Foto: Petar Aleksić

Prema njenim rečima otac pomahnitale dece, Miloš, bio je divan prema Marini i imali su mnogo poštovanje jedno prema drugom, međutim, ona nije imala mira od dece.

- Marko je prema njoj bio dobar, ali pre koju godinu je i on načisto poludeo, maltretirali su čitavo selo, a otac im je bio blagonaklon jer je bio sam sa njima i popuštao je, misleći da ih tako štiti - rekla nam je komšinica.

1 / 5 Foto: Petar Aleksić

Ipak, to nije bilo dovoljno, pa isto tako, navodno zbog novca, nožem nasrnuli na oca, izboli ga 41 put, a ona još i premlatili šipkom koju je policije kasnije i pronašla u kući.

- On se čovek opirao, a oni su ga toliko snažno napadali nožem, da im se on iskrivio. Tako da su onda dohvatili šipku i počeli da ga udaraju dok nije uspeo da pobegne - ispričao je komšija za Kurir.

Paraćin, Marko Pavlović, Milica Pavlović, Marko i Milica Pavlović, M.P., ubistvo, otac, maćeha, Trešnjevica, brat i sestra
foto: Privatna arhiva

Prema informacijama iz istrage, ćerka je oca držala i čupala za kosu, dok ga je Marko ubadao i tukao.

Podsetimo, otac Miloš uspeo je da pobegne od dece i otišao kod komšinice u dvorište i od nje zatrađio pomoć.

1 / 2 Foto: Petar Aleksić

To je ujedno i jedini razlog zbog čega je uspeo da preživi jezivi napad svoje dece.

(Kurir.rs - D. A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track