BRAT I SESTRA IZ PARAĆINA GLUMILI MAFIJU Ubica maćehe sa kajlom oko vrata i u šuškavcu, njegova sestra se slikala gola! ŠOK FOTKE
Foto: Društvene mreže

zločin

BRAT I SESTRA IZ PARAĆINA GLUMILI MAFIJU Ubica maćehe sa kajlom oko vrata i u šuškavcu, njegova sestra se slikala gola! ŠOK FOTKE

Crna Hronika -

Osumnjičeni Marko P. (23) iz sela kod Paraćina koji je osumnjičen da je brutalno ubio svoju maćehu Marinu M. (50), a onda sa sestrom Milicom P. (27) izbo nožem i metalnom šipkom oca Miloša P. (58), na društvenim mrežama glumili su kriminal!

Podsetimo, sumnja se da je Marko P. u nedelju uveče u selu kod Paraćina došao u kuću svoje maćehe Marine M. i prvo isčupao sve kamere i kablove, a zatim je zverski ubio. Nesrećna žene ostala je potrbuške da leži u lokvi krvi, a osumnjičeni je pobegao 500 metara dalje u svoju proodičnu kuću u kojoj živi sa sestrom i ocem. Nakon zločina, počeo je da maltretira oca, koga je navodno Milica P. držala dok ga je ona izbo nožem 41 put.

osumnjičeni marko p.
osumnjičeni marko p. foto: Društvene mreže

Marko P. je na društvenim mrežama često objavljivao fotografije na kojima drži oružje, pa se tako vidi kako za pojasom ima pištolj, a na drugoj slici može se primetiti kako sa beretkom i u vojničkim pantalonama, za pojasom ima hladno oružje - nož.

Na jednoj fotografiji osumnjičeni se slika u ogledalu kupatila i to stilizovan kao kriminalci iz 90-tih. Obučen u šuškavu trenerku koja je bila simbol tog vremena i sa kajlama oko vrata i ruku, kao i prstenom na ruci, pokušao je verovatno da dočara duh tog vremena. Takođe, ima i fotografiju na kojoj pali cigaretu u belom šuškavcu, namršten, dok na ruci ističe da ima zlatni sat.

glumi kriminalca iz 90-tih
glumi kriminalca iz 90-tihfoto: Društvene mreže

Marko P. koji je i u policiji i u tužilaštvu priznao zločin, bio je u dobrim odnosima sa rođenom sestrom Milicom P., koja mu je kako se sumnja pomogla da ubije maćehu i maltretira ocai. Njihov odnos je, ako je sudeći po slikama na društvenim mrežama, bio veoma dobar, pa je Marko P. svojevremeno objavio njihovu zajedničku fotografiju uz reči:

osumnjičeni marko p. i milica p.
osumnjičeni marko p. i milica p.foto: Društvene mreže

- Život je kazino! Seko moja, voli te brat puno.

Ispod jedne svoje slike poručio je: "Na mnogo lošeg dečka ste udarili. Za*ebali ste se... video sam sa svih strana".

On je u decembru 2021. ostavio misterioznu poruku u opisu zajedničke fotografije, na kojoj je sa sestrom.

- Neko mi je uništio jako bitnu stvar u žiovtu - rođenu sestru! Na pogrešnog čoveka ste naleteli. Ovo se ne oprašta - napisao je tada Marko P.

istetovirana i polugola milica p.
istetovirana i polugola milica p.foto: Društvene mreže

Markova sestra Milica, koja je kako su komšije već rekle za Kurir, bila je nasilna prema ubijenoj maćehi Marini M. Takođe, naveli su da je tukla Marinu,a jednom prilikom ščepala ju je za glavu i udarala od zid. Nesrećna žena je stalno imala probleme s njom, a na društvenim mrežama se može videti da sva bahata Milica P. istetovirana, i da su joj neke fotografije i više nego neprimerene.

slikala se u donjem vešu
slikala se u donjem vešufoto: Društvene mreže

Milica P. je na Fejsbuku ponosno okačila i kako joj je glava, tačnije čelo razbijeno i šiveno i napisala: "Ovaj rat je krvavi rat!".

Bratu i sestru danas je nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Jagodini određen jednomesečni pritvor zbog sumnje da su počinili ubistvo i ubistvo u pokušaju.

ubijena marina m. i miloš p.
ubijena marina m. i miloš p. foto: Petar Aleksić

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:25

HTELI SU ZLATO I NOVAC SVOJE POKOJNE MAJKE! Marković o jezivom ubistvu u Paraćinu: Ubili su maćehu, a oca izboli SAMO ZBOG OVOGA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track