"SA UNUČIĆIMA NEMAM KONTAKT! I DALJE NE MOGU DA VERUJEM DA BI JE UBIO" Oglasila se majka Ane Volš pred sutrašnje suđenje Brajnu
Foto: Zorana Jevtić, Facebook/Abdulla Almutairi

ništa nije primetila problematično

"SA UNUČIĆIMA NEMAM KONTAKT! I DALJE NE MOGU DA VERUJEM DA BI JE UBIO" Oglasila se majka Ane Volš pred sutrašnje suđenje Brajnu

Crna Hronika -

Milanka Ljubičić, majka Ane Volš, za čije ubistvo je optužen njen suprug Brajan, kaže da i dalje ne može da poveruje da je on naudio njenoj ćerki.

I dalje ne mogu da poverujem da je Brajan naudio mom detetu - kaže za Novosti Milanka Ljubičić.

Ponavlja da nikada ništa nije primetila problematično u odnosu između svoje ćerke i zeta.

- Pa bila sam kod njih mesecima, sve je bilo u najboljem redu - jedva progovora Milanka. Dodaje da joj je svakog dana sve teže,da nikakve informacije o tome šta se dešava u Bostonu ne dobija,osim onoga što pročita u novinama.

- Sa Aninom decom nemam nikakav kontakt. Jedino što znam o njima je da su i dalje smešteni u nadležnom socijalnom centru - rekla je Milanka.

Na pitanje da li je njena starija ćerka Aleksandra, koja sa porodicom živi u Kanadi, ima kontakt sa sestrićima, Milanka navodi da to ne zna i da još ne zna da li će Aleksandra tražiti da ona bude staratelj. To u mnogome otežava činjenica što su mališani američki državljani.

Inače, pred nadležnim sudom u Bostonu, sutra će biti održano još jedno ročište. Prema informacijam, sutra će najverovatnije samo biti održana statusna sednica na kojoj će se odlučiti da predmet pređe u viši sud.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track