Najnovije vesti

"SUMNJAM DA BRAJANOVA MAJKA IMA VEZE SA NESTANKOM" Mama Ane Volš nikad direktnija: Stalno ga je huškala na MOJU ĆERKU
Foto: EPA Craig Walker/ Pool, Zorana Jevtić, Instagram

dan pred suđenje

"SUMNJAM DA BRAJANOVA MAJKA IMA VEZE SA NESTANKOM" Mama Ane Volš nikad direktnija: Stalno ga je huškala na MOJU ĆERKU

Crna Hronika

Sumnjam da Brajanova majka ima veze sa Aninim nestankom. Samo nemam dokaze za to. Nju treba ispitati! Brajanu je uvek pričala da je Ana tako mlada i uspešna, a da je on gubitnik.

Ovako priča Milanka Ljubičić, majka Ane Volš, samo dan pred nastavak suđenja njenom zetu koji je optužen za Anino ubistvo.

Milanka već 39 dana nema nikakve zvanične informacije o svojoj ćerki koja je nestala u novogodišnjoj noći u Americi, a koju je, kako se sumnja, brutalno ubio suprug Brajan.

Kako Milanka priča, Dajana, Brajanova majka, od prvog dana nije volela Anu i stalno je govorila stvari protiv nje.

- Dajana je stalno huškala Brajana protiv Ane. Kljucala mu je mozak. Pričala mu je da drugi i treći sin nisu njegova deca. Pogotovo što je treći sin skroz plav. Brajan je sve to pričao Ani, ali uopšte mi nije jasno zašto se pravio problem oko toga? Jednostavno, ako sumnjate da je dete vaše, možete uraditi DNK i saznati očas posla - priča neutešna Milanka koja i dalje nema nikakvu informaciju o svojoj ćerki.

Istakla je i da joj je bilo jako čudno što za 16 meseci koliko je boravila u Aninoj porodičnoj kući nije upoznala Brajanovu majku.

- O čemu da vam pričam kada za celo to vreme koje sam provela tamo nisam upoznala Brajanovu majku. Odmah mi je to bilo čudno, ali nisam htela da se mešam - dodaje Milanka.

Ana Volš
foto: STEPHEN SHERMAN / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Napominje i da Brajan takođe nije bio u najboljim odnosima sa majkom.

- Konstantno mu je pričala kako je moguće da je Ana tako mlada, a toliko uspešna, pričala je kako deca nisu njegova. Ulivala mu je sumnje bez ikakvog razloga. On je sve to prenosio Ani, ali naravno da ne može ostati otporan na takve stvari koje mu neko svakodnevno priča - priča Milanka.

Ana je prema njenim rečima u Brajanu primetila neraspoloženje i napetost.

- Moja ćerka mi je tada rekla: "Mama, tamo mi se prosto više ne ide!" - dodaje Milanka.

Ističe i da joj je ceo slučaj velika misterija te da su joj osećanja oko Brajana potpuno pomešana.

- Ja sam za medije i ranije pričala kako mu verujem i da on ne bi naudio mojoj Ani, ali ja kažem ono što sam doživela dok sam bila kod njih. Ako je kriv za nestanak moje ćerke neka odgovara! - objašnjava Milanka.

Kako kaže, sebi nikada neće oprostiti što nije otišla za Ameriku kad je Ana pozvala.

- Mnogo se kajem što nisam otišla. Možda sam mogla da stignem, ali šta bi se onda desilo i da li bi se nešto promenilo - pita se Milanka.

Objasnila je i da je o Aninom nestanku niko zvanično nije obavestio te da i dalje ne dobija nikakve informacije o njoj.

- Nisam dobila nijednu zvaničnu informaciju, ni kada je nestala, a ni sada. Baš ništa. Ne znam ni kako su mi unuci i da li su dobro. Jedino što znam je to što sam pročitala iz novina da su u Centru za socijalni rad - navodi Milanka.

Istakla je i da se takva kao njena Ana ne rađa dva puta!

Brajan Volš, podsetimo, sutra će se treći put naći pred sudijom zbog otpužbi za ubistvo svoje supruge Ane. Očekuje se da sutra tužilac prezentuje nove dokaze do kojih je istraga došla u prethodne tri nedelje koliko je prošlo od prethodnog saslušanja.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja