OGLASILO SE TUŽILAŠTVO NAKON PRIJAVE NAVODNOG SILOVANJA U VRTIĆU U ZEMUNU: Dečak rekao ocu da su ga zlostavljala dvojica vršnjaka
Foto: Shutterstock

istraga u toku

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO NAKON PRIJAVE NAVODNOG SILOVANJA U VRTIĆU U ZEMUNU: Dečak rekao ocu da su ga zlostavljala dvojica vršnjaka

Crna Hronika -

Policijska stanica Zemun obavestila je juče dežurnog zamenika Odeljenja za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Beogradu da je roditelj prijavio da je njegovo dete od pet godina ima povrede po telu te da mu je povrede nanelo drugo dete istog izrasta u vrtiću.

Povodom ovog slučaja oglasilo se Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

"Po nalogu Višeg javnog tužilastva u Beogradu, obavešteno je Treće osnovno javno tužilastvo u Beogradu, te je policija upućena da izvrši sve provere i da se sprovede institucionalni nadzor, obavesti inspekcija, kako bi se utvrdilo da li je došlo do propusta od strane bilo kog lica.

Nakon svih obavljenih provera, preduzimaće se dalje radnje", navodi se u saopštenju.

Podsetimo, kako je juče objavio Kurir, otac (44) sa Voždovca prijavio je da se pre dve nedelje njegov sin (5) vratio iz privatnog vrtića u Zemunu sa povredama u vidu crvenila anusa.

Dečak je ocu ispričao da ih je dobio od druga dva dečaka iz vrtića u jednoj od prostorija.

- Dete je ispričalo ocu da ga je jedan držao za ruke, a drugi mu skinuo pantalone i gurao prste u anus. Rekao je da se dečak vratio iz vrtića sa povredama u blizini analnog otvora, za koje tada nije rekao kako ih je zadobio. Otac kaže i da dete nije vodio kod lekara, već da su povrede sanirali sami - rekao je izvor Kurira.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track