SREŠĆEMO SE LJUBAVI MOJA, TAMO GORE, BEZ OŽILJAKA I NASMEJANI! Bojićev bratanac se oprostio od poginule supruge
Foto: Privatna arhiva

SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD PRIJEPOLJA

SREŠĆEMO SE LJUBAVI MOJA, TAMO GORE, BEZ OŽILJAKA I NASMEJANI! Bojićev bratanac se oprostio od poginule supruge

Crna Hronika -

Suprug nastradale Marije B. (35) koja je poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći minulog vikenda kod mesta Stanjevine kod Prijepolja, oprostio se od nje potresnom porukom na društvenim mrežama.

Pa da podsetimo, jeziva saobraćajne nesreća dogodila se u nedelju oko 11 sati kada je upravljajući automobilom marke "škoda" gde je bila sa svoje troje maloletne dece i suprugom navodno vozilom skrenula sa mokrog kolovoza i udarilo u bankinu. Nesrećna žena je preminula na licu mesta, dok su njena deca kolima Hitne pomoći prevezena u Tiršovu, a suprug joj je nepovređen.

marija b. i njen suprug
marija b. i njen suprugfoto: Privatna arhiva

- Srešćemo se ljubavi moja tamo gore opet, bez ožiljaka i nasmejani! Putuj sa anđelima moj najdiviniji cvete, nikad te neću izneveriti. Voli te tvoj muž, živiš večno! - ovom potresnom porukom oprostio se suprug poginule uz njihovu nasmejanu fotografiju.

Ispod fotografije samo su se ređali komentari podrške i saučešća.

- Naše najiskrenije saučešće i neka je anđeli čuvaju, a ona će čuvati vas. Nažalost, nea neko drugo mesto dolaze oni koji su najdivniji, surova realnost. Budite jaki - stoji u jednom od komentara, dok u drugom piše:

- Zlote snašlo, sine. Od kad smo čuli, mi samo plačemo. Iskreno saučešće i da nađeš snagu da toj deci budeš i otac i majka.

Podsetimo, poginula Marija B. je snajka je doktora Milovana Bojića direktora Instituta za kardiovaskularne bolesti Dedinje, koji je za Kurir potvrdio da je nažalost izgubio snajku, inače suprugu njegovog bratanca.

bojić potvrdio za kurir da je ostao bez snajke
bojić potvrdio za kurir da je ostao bez snajkefoto: Stefan Stojanović/MONDO, RINA, Privatna arhiva

- Svi smo u šoku, nakon što smo izgubili Mariju. Cela porodica je potresena, a troje dece je ostalo bez majke. Tuga je velika u pitanju - rekao je Bojić između ostalog za Kurir.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track