VOZAČ BMW-A SUTRA NA SASLUŠANJU: Pijan i drogiran učestvovao u nesreći pa pobegao i ostavio povređene sestre
Foto: Printskrin/Instagram

prvo osnovno javno tužilaštvo

VOZAČ BMW-A SUTRA NA SASLUŠANJU: Pijan i drogiran učestvovao u nesreći pa pobegao i ostavio povređene sestre

Crna Hronika -

Denis S. (23) koji je uhapšen zbog sumnjeda je izvršio krivično delo nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, sutra bi trebalo da bude saslušan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. Podsetimo, on se sumnjiči u subotu, oko 21.20 sata učestvovao u saobraćajnoj nesreći na Zrenjaninskom putu, nakon čega je pobegao sa lica mesta i u automobilu ostavio dve povređene sestre.

Denis S.
Denis S.foto: Facebook

- U stravičnom sudaru dva automobila teško su povređene četiri osobe, od kojih je jedna podlegla povredama u bolnici - potvrdio je sagovornik Kurira i dodao da Denis S. već ima 57 prekršajnih prijava, dok je nastradali Džemo K. imao samo jednu.

Kako naš izvot otkriva, sumnja se da je Denis S. bio pod dejstvom alkohola i droge i da je zbog toga pobegao sa lica mesta. - Biće obavljena veštačenja na osnovu kojih će se utvrditi da li je imao alkohola i narkotike u krvi - zaključuje naš sagovornik.

Lice mesta posle nesreće
Lice mesta posle nesrećefoto: Printscreen/Instagram/Serbia live Beograd

Podsetimo, Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu ranije je saopštilo da se nakon izvršenog uviđaja, uzetih izjava od učesnika i preglednom nadzornih kamera, sumnja da je saobraćajnu nesreću izazvao vozač automobila koji je nastradao i to tako što je započeo polukružno okretanje, a da se prethodno nije uverio da to može bezbedno da uradi, odnosno da ne ugrozi druge učesnike u saobraćaju.

Kurir.rs/ J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track