VUKOVA MAJKA DAN PRE NJEGOVE SMRTI IŠLA U TUMANE DA SE MOLI ZA NJEGA: Porodica mladića pretučenog nasmrt na NBG očajna
Foto: Kurir, Ana Paunković, Ilustracija, Dragan Kadić, Privatna arhiva

Bio vredan, iz kulturne porodice

VUKOVA MAJKA DAN PRE NJEGOVE SMRTI IŠLA U TUMANE DA SE MOLI ZA NJEGA: Porodica mladića pretučenog nasmrt na NBG očajna

Crna Hronika -

Porodica Vuka V. koji je preminuo nakon 15 dana borbe lekara za njegov život posle masovne tuče u jednom restoranu na Novom Beogradu neutešna je i u žalosti sprema sahranu.

- Vukova majka je u nedelju išla u manastir Tumane kako bi se molila Bogu da joj sin preživi i tada je čula najgoru moguću vest - kaže prijatelj porodice i dodaje:

- Ostala je bez njega i sad nemo samo gleda u jednu tačku. Njena bol je neopisiva i pod lekovima je.

umrlica, Vuk Vučković
foto: Kurir

Naš sagovornik dodaje da je mladić trebalo da bude operisan pre četri dana.

- Trebalo je da mu lekari operišu glavu i vilicu koja mu je bila skroz polomljena, ali su se stvari iskomplikovale i dobio je visoku temperaturu - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Lekari nisu uspeli da ga spasu, a dodatne probleme mu je stvaralo to što su mu u tuči polomljena rebra koja su mu probušila plućnu maramicu. On je sve vreme bio u komi i nadali smo da će se izvući, ali nažalost nije uspeo da pobedi ovu bitku.

Podsetimo, masovna tuča dogodila se 29.januara u jednom restoranu na Novom Beogradu, i tada je Vuk V. teško povređen i zadobio je povrede opasne po život, a nakon toga uhapšen je njegov vršnjak Predrag R. koji je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu rekao da se ne seća kako je došlo do tuče, a dodao je i ne poznaje mladića kog je pretukao.

Inače, osumnjičeni se tereti za krivično delo ubistvo u pokušaju, ali će se sada nakon smrti mladića delo verovatno prekvalifikovati.

(Kurir.rs/B.T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track