"SAD ĆEŠ TI DA VIDIŠ": Pre zločina viknuo na ženu pa je ubio iz puške na proslavi 40 godina braka! Ovo je razlog KOBNE SVAĐE!
Foto: Privatna Arhiva

novi detalji ubistva kod velike plane

"SAD ĆEŠ TI DA VIDIŠ": Pre zločina viknuo na ženu pa je ubio iz puške na proslavi 40 godina braka! Ovo je razlog KOBNE SVAĐE!

Crna Hronika -

Ljubodrag N. (68) zvani Gera, iz okoline Velike Plane ubio suprugu Milanku N. (65) i to na proslavi 40 godina braka

Ljubodrag N. (68) zvani Gera, iz okoline Velike Plane koji je u decembru brutalno ubio suprugu Milanku N. (65) i to na proslavi 40 godina braka, pre zločina izgovorio je jezivu rečenicu: "Sad ćeš ti da vidiš!"

Stravičan zločin, podsetimo, dogodio se oko 13.20 sati, 17. decembra prošle godine u porodičnoj kući u jednom selu pored Velike Plane.

Gurnuo je

brutalno ubio suprugu na proslavi 40 godina braka
brutalno ubio suprugu na proslavi 40 godina brakafoto: Drustvene Mreže

- Osumnjičeni koji se trenutno nalazi u pritvoru, nakon hapšenja nije iznosio odbranu i iskoristio je svoje zakonsko pravo da se brani ćutanjem. U ovom delu postupka koji vodi Više javno tužilaštvo u Smederevu osumnjičeni će biti podvrgnut psihološkom i psihijatrijskom veštačenju - kaže izvor iz istrage i dodaje:

- Kobnog dana bračni par spremao se za proslavu 40 godina braka, a sve je navodno krenulo po zlu kada je Ljubodrag ušao u kuću vidno pijan. Nesrećna žena bila je sa komšinicom u domu kada je osumnjičeni došao.

Svađa zbog alkohola

Naš sagovornik navodi i da su se stvari ubrzo zakomplikovale.

- Ljubodrag je vidno pijan ušao u kuću, teturao se i jedva je stajao na nogama. Supružnici su počeli žustro da se svađaju jer je Ljubodrag opet pijan, i međusobno su se optuživali, a nisu se suzdržavali iako je komšinica tu pored njih i sve to sluša - kaže izvor upoznat sa slučajem i dodaje:

osumnjičeni ljubodrag n. i milanka n. u doba ljubavi
osumnjičeni ljubodrag n. i milanka n. u doba ljubavifoto: Privatna Arhiva

- Osumnjičeni je u svađi naleteo na Milanku i odgurnuo je na trosed. U jednom trenutku Milanka je izgovorila: "Ako budeš nastavio da piješ i nasrćeš na mene, vratiću se u Francusku!", nakon njenih reči ubica je pomahnitao.

Komšije u šoku

Kako dodaje izvor Ljubodrag N. je izleteo iz dnevne sobe i otišao u spavaću.

- Ljubodrag je izašao iz spavaće sobe i to sa puškom u ruci i rekao joj: "Sad ćeš ti da vidiš!" a zatim su se začuli pucnji - kaže izvor i nastavlja:

- Komšinica koja je jedini svedok zločina zaledila se od šoka. Međutim, njena deca su čula pucanj i odmah ušla u kuću kako bi pokušali da spase majku. Pozvali su policiju koja je ubrzo došla - prepričava čovek.

Kako kaže naš sagovornik, nesrećna žena iz Francuske došla je samo devet dana pre ubistva.

- Bračni par živeo je 40 godina u Francuskoj, a u septembru 2022. Ljubodrag se vratio u selo gde su izgradili veliko imanje, dok je Milanka došla 8. decembra jer je čekala francusku penziju - navodi naš sagovornik i dodaje da su supružnici uvek delovali kao skladan par bez problema.

Meštani

Hvalio se kakvu ženu ima

Meštani sela u kom se dogodio jezivi zločin rekli su ranije za Kurir da se osumnjičeni Ljubodrag N. svima hvalio kakvu ženu ima.

osumnjičeni pre zločina bio vidno pijan
osumnjičeni pre zločina bio vidno pijanfoto: Drustvene Mreže

- Nikad ne bi rekli da ce Ljubodrag ubiti Milanku, delovali su kao normalni ljudi. Doduše dugo su bili u inostranstvu, pa smo ih viđali samo za praznike. Nekoliko dana pre zločina on se u kafani hvalio kako slavi 40 godina braka sa ženom svog života, a onda je ubio kao mačku - rekle su ranije komšije i dodale da su dva dana nakon zločina trebali da proslave i krsnu slavu Svetog Nikolu.

(Kurir.rs - B. Travica)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track