POTRESNE REČI MAJKE NA SAHRANI DEVOJKE KOJU JE UBIO SUPRUG POLICAJAC: Moliću se da budeš spokojna, a kad BUDEŠ TUŽNA dođi mi u san
Foto: Printscreen Facebook

kamen da zaplače

POTRESNE REČI MAJKE NA SAHRANI DEVOJKE KOJU JE UBIO SUPRUG POLICAJAC: Moliću se da budeš spokojna, a kad BUDEŠ TUŽNA dođi mi u san

Crna Hronika -

Na groblju u Grockoj okupilo se oko 200 ljudi kako bi na večni počinak ispratili devojku (20) koju je ubio pomahnitali muž policajac.

Među ožalošćenima su mahom bili mladi koji su došli da se oproste od svoje tragično nastradale drugarice.

Kad je povorka sa belim kovčegom krenula iz kapele ka grobnom mestu, uplakana majka samo je ponavljala:

- Neno moja, sine moj, ljubi te majka, tamo je meni mesto, ne tebi.

Jedan brat kroz suze je neutešno ponavljao "zar sestricu svoju da ispraćam".

Grocka, samoubistvo, ubistvo
foto: Nemanja Nikolić, Drustvene Mreže

- Kada si se ti rodila u meni se rodila lavica. Znam da znaš da sam ti bila jedina i prava podrška pored tate. Ovaj tragičan događaj se nikad ne bi odigrao da si samo par reči htela da kažeš. Mama je bila spremna na sve. Znam da si mu verovala, a ja sam tebi. Poslao te je tamo gde sada ideš, anđele mamin. Moliću se svaku noć da mi budeš spokojna, a kad budeš tužna, ti mi dođi u san. Neka ti je laka crna zemlja i neka te anđeli čuvaju. Voli te cela tvoja ožalošćena porodica i prijatelji, a mama, tata i seke najviše. Počivaj u miru anđele - rekla je u potresnom govoru majka nastradale devojke.

Nesrećnu devojku, podsetimo, ubio je u petak u iznajmljenoj kući u Grockoj hicima iz pištolja ubio suprug (28), a potom izvršio samoubistvo.

(Kurir.rs/Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track