VUKA ĆE SAHRANITI PORED OCA: Prijatelj mladića (20) pretučenog nasmrt odustao od odlaska na KOBNI ROĐENDAN kad je čuo ko će doći?!
Foto: Privatna srhiva, Nenad Kostić, Shutterstock, Ilustracija

novi detalji

VUKA ĆE SAHRANITI PORED OCA: Prijatelj mladića (20) pretučenog nasmrt odustao od odlaska na KOBNI ROĐENDAN kad je čuo ko će doći?!

Crna Hronika -

Vuk Vučković (20), koji je u nedelju preminuo od posledica povreda koje je zadobio kad je pretučen ispred restorana na Novom Beogradu, biće sahranjen u petak na beogradskom groblju Orlovača.

Prijatelj porodice nastradalog mladića navodi da su Vukova majka i sestra neutešne.

- Kada su deca bila mala, njihov otac Zoran, moj pokojni drug, preminuo je od posledica moždanog udara. Samo je došao jedan dan i rekao da ga boli glava nakon čega je rekao supruzi: "Čuvaj decu ako se meni nešto dogodi". Posle toga je pao i preminuo njoj na rukama - kaže sagovornik.

Dodaje i da se Vukova majka borila da sina i ćerku izvede na pravi put.

- Trudila se, radila, borila... Teško je podnela gubitak supruga, ali od saznanja da je i Vuka izgubila non-stop je pod sedativima, samo gleda i ćuti, zanemela je od bola. Vuk se nedavno zaposlio kako bi pomogao majci odnosno kako bi preuzeo brigu o porodici - netešno govori sagovornik.

Mladić će biti sahranjen u petak, a kako sagovornik dodaje Vuk će biti sahranjen pored oca.

- Ceo život mu je falio otac, a sada će, nažalost, počivati pored njega. Strašno šta može da se dogodi. Otišao je sa osmehom koji ga je krasio da upriliči rođendan drugarici. Danima se borio u bolnici da bismo sada organizovali njegov poslednji ispraćaj. Niko ne može da poveruje da je ovo moguće - zaključuje sagovornik.

Zbog stravične tuče koja se dogodila 29. januara, podsetimo, uhapšen je Predrag R. (21) kome se na teret stavlja da je bezobzirnim i nasilničkim ponašanjem pokušao da ubije Vuka. Predrag R. se sam predao policiji 7. februara u pratnji svojih roditelja.

umrlica, Vuk Vučković
foto: Kurir

- Osumnjičeni je na saslušanju izneo svoju odbranu. Rekao je da se mahom ne seća kako je i zbog čega došlo do tuče i da Vuka V. ne poznaje od ranije i da mu je žao zbog svega što se desilo. Takođe je tvrdio da je i on pretučen i da se nada da će povređeni mladić preživeti - nezvanično je rekao izvor medija.

Tuča se dogodila tokom proslave rođendana dve devojčice, a sukob je izbio između dve grupe mladića - sa Miljakovca i iz Rakovice.

- Nije poznato da li je reč o nekom ranijem sukobu, ali je jedan od Vukovih prijatelja, koji su inače iz te grupe mladića iz Rakovice, čuvši da će biti tamo i druga ekipa sa Miljakovca, odbio da ide na rođendan. Kažu da su njih desetorica tuklo Vuka i njegovog drugara - kaže sagovornik.

Vuk je u tuči zadobio teške telesne povrede - oštećenje mozga, prelom vilice i oštećenje pluća. Nalazio se u komi.

- Pluća su u nekom trenutku osposobili, trebalo je da ima operaciju vilice, a pronašli su i neurohirurga koji je trebalo da ga operiše. Vuk je međutim dobio povišenu temperaturu usled čega je došlo do odlaganje operacije i nažalost je u međuvremenu preminuo- zaključuje izvor.

(Kurir.rs/Nova)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track