ISPLIVALI DETALJI O ŽIVOTU MIROSLAVA (45) KOJI JE UBIO PARTNERKU (65): Radio kao grobar, pa dobio otkaz, otkriveno zašto! BIZARNO
Foto: Printscreen/Facebook

uzeo sekiru i sa dva udarca je usmrtio

ISPLIVALI DETALJI O ŽIVOTU MIROSLAVA (45) KOJI JE UBIO PARTNERKU (65): Radio kao grobar, pa dobio otkaz, otkriveno zašto! BIZARNO

Crna Hronika -

Miroslav P. (45), osumnjičen je da je ubio sekirom Mariju J. (65), sa kojom je dugo bio u vezi, a zatim je njeno telo zakopao u pod sobe u kući u ulici u selu Donji Tavankut kod Subotice.

Njih dvoje su se prvo posvađali, a zatim je on uzeo sekiru i sa dva udarca je usmrtio, što je kasnije i priznao policiji.

Prema nezvaničnim podacima, Miroslav je nakon ubistva, pre nedelju dana, Marijino telo zakopao u pod sobe i to mesto je prekrio tepihom, i nastavio da živi i spava u kući u kojoj se to dogodilo.

Kako je ispričao njegov poznanik, Miroslav je pre nekoliko godina kratko radio u subotičkom pogrebnom preduzeću kao fizički radnik, bio je zadužen za kopanje grobnih mesta, raka.

- Prestao je da radi zato što je krao. Ukrao je novac od kolega i dobio je otkaz. Mislim da je od tada prošlo šest godina. Dugo ga nisam video, ne znam gde i kako je živeo, ali očigledno da sa njim nešto nije u redu – kaže Subotičanin za Blic.

ubijena žena
ubijena ženafoto: Printscreen/Facebook

Na “Fejsbuk” profilu Miroslava P. piše da je iz Sente i da živi u Tavankutu. Objavljivao je fotografije na kojima je sa Marijom J. i fotografije na kojima je u majici i uniformi pogrebnog preduzeća za koje je radio.

Podsetimo, teško ubistvo dogodilo se nakon svađe partnera. Komšije su ih viđale zajedno. Šokirani su teškim ubistvom i da je neko mogao na tako surov način da ubije nesrećnu ženu, a jedino kažu da ipak ništa nije ukazivalo da bi mogla da se dogodi takva tragedija.

- Pričalo se i da je Marija htela da ga ostavi, da je sve više bio agresivan prema njoj. Ne znamo da li je čovek poludeo i šta je moglo da bude u glavi ubice, da sekirom usmrti jadnu ženu i sahrani je kako smo čuli u kući, kaže jedan meštanin iz Tavankuta za Kurir.

Pravi motiv ubistva još se ne zna, a nakon saslušanja osumnjičenog Miroslava do četvrtka, u Višem javnom tužilaštvu, znaće se više o okolnostima teškog ubistva u inače mirnom malom selu Donji Tavankut.

Kurir.rs,N.H./Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track