"ZVAO SAM: KOMŠINICE, KOMŠINICE! LEŽALA JE NA STOMAKU, POKRIVENA ĆEBETOM": Očevidac opisao užasnu scenu posle zločina kod Bečeja
Foto: Stefan Stojanović, Shutterstock

ubistvo žene

"ZVAO SAM: KOMŠINICE, KOMŠINICE! LEŽALA JE NA STOMAKU, POKRIVENA ĆEBETOM": Očevidac opisao užasnu scenu posle zločina kod Bečeja

Crna Hronika -

S. M. (65) iz okoline Bečeja brutalno je ubijena u svojoj porodičnoj kući, a navodno nju je lišio života maloletnik (16), nakon što je upao u njen dom i nanoe joj teške telesne povrede od udaranja čekičem i ubadanjem, a komšija za Kurir opisuje jezivu scenu koju je zatekao.

- Pozvao me je komšija da proverim šta se dešava u kući kod komšinice. Izašao sam napolje i komšija me je zamolio da uđem u kuću kako bi video da li je komšinica dobro. Nisam znao kuda treba da uđem, upalio sam blic na telefonu, i dozivao je: "Komšinice, komšinice" i niko nije odgovarao - kaže mladić koji je našao brutalno ubijenu S. M. i dodaje:

01:10

Komšija koji je pronašao telo ubijene

- Razmišljao sam šta ću ako žena ustane, biće neprijatno. Nisam znao gde da uđem, da li levo ili desno, ali rekoh ući ću levo i okrećem se iza sebe da možda nema još nekog u kući. Međutim, vidim sve je otvoreno, i pogledam na desnu stranu, vrata su malo bila otvorena i ja sam ih samo gurnuo.

Mladić je za Kurir objasnio i u kom polažaju je zatekao nesrećnu ženu.

- Ležala je na stomaku i bila je delimično pokrivena ćebetom. Video sam da je sve razbacano, i opet sam dva puta dozivao ženu, ali se nije odazivala. Istračao sam iz kuće i otišao prvo do njene komšinice s kojom se družila, ali se ona nije pojavila, pa sam došao u svoju kuću i pozvao policiju.

Mileševo, ubistvo
foto: Kurir/S.U.

Podsetimo, maloletnik je posle zločina pobegao žrtvinim automobilom. Policija je prvo u centru Bačke Topole pronašla kola, a potom i osumnjičenog maloletnika, koji je odveden u policijsku stanicu.

(Kurir.rs - Saša Urošev)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja