"SVI SU GA IZBEGAVALI, VEROVATNO JE BIO U KRIZI S NOVCEM!": Komšije o maloletniku (17) koji je brutalno čekićem ubio svoju tetku
Foto: Dado Đilas, Društvene mreže, Ilustracija

zločin u bečeju

"SVI SU GA IZBEGAVALI, VEROVATNO JE BIO U KRIZI S NOVCEM!": Komšije o maloletniku (17) koji je brutalno čekićem ubio svoju tetku

Crna Hronika -

Meštani Bečeja gde se dogodilo svirepo ubistvo S. M. (65) koju je navodno čekićem i ubadanje nožem usmrtio maloletni rođak (17) za Kurir navode da je on bio veoma problematičan.

Podsetimo, zločin se dogodio u ponedeljak uveče u porodičnoj kući ubijene žene. Sumnja se da ga je S. M. pustila da uđe u kući, a osumnjičeni je napao, pretukao čekićem i izbo nožem. Nakon zločin ostavio je nesrećnu ženu da leži nasred kuće i pokrio je ćebetom, pa pobegao. Uhapšen je sutradan oko 12 sati i to u blizini jedne srednje škole u Bačkoj Topoli gde se dovezao žrtvinim kolima.

Komšinica ubijene žene kaže da je osumnjičeni mladić poznat u čitavom selu i da je odranije poznat kao problematičan, kao da se većina meštana trudila da ga izbegava.

brutalno ubijena s.m.
brutalno ubijena s.m.foto: Društvene mreže

- Verovatno je bio u krizi s novcem i nije znao šta će, osim da ga se dokopa na tako tragičan način, na žalost. Njegova žuta minuta koštala je jadnu ženu života, ne možemo da verujemo da tako brutalan može da bude toliko mlad čovek - kaže za Kurir komšinica žrtve i dodaje da je mladić navodno konzumirao nedozvoljene supstance.

Takođe, u Bačkoj Topoli, gde je srednjoškolac išao u školu i pobegao nakon zločina su užasnuti. Lokalci navode da je maloletnik prenoćio u blizini srednje škole i da su u šoku.

kuća u kojoj se dogodio zločin
kuća u kojoj se dogodio zločinfoto: S.U.

- Samo možemo da pretpostavimo da je osumnjičeni maloletnik tu imao nekog druga ili poznanika i da je očekivao da će tu naći utočište, posle surovog zločina za koji se sumnjiči. Ne znamo šta je tačno od svih tih činjenica o kojima se govori, ali smo u strahu i da se tako problematična deca nađu u blizini naše dece - kaže za Kurir otac jednog srednjoškolca iz Bačke Topole.

Nakon saslušanja u Višem sudu u Zrenjaninu, biće poznati svi detalji oko okolnosti surovog ubistva za koje je osumnjičen maloletni mladić (17).

01:10

Komšija koji je pronašao telo ubijene

Podsetimo, maloletnik je došao u dom nesrećne rođake brutalno je ubio i navodno ukrao četri mobilna telefona koja su bila u kući, a zatim je seo u žrtvin crveni "opel" i pobegao u Bačku Topolu koja je od Bečeja udaljena 40 kilometara. Da se nešto čudno dešava sa S. M. primetile su komšije koje su pozvale policiju i prijavile zločin.

(Kurir.rs - N. H.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track