JEZIVA PODUDARNOST 2 ZLOČINA: Zoran 50 puta udario pastorku (3), dete umrlo u mukama MOTIV UBISTVA U ZAJEČARU I NEGOTINU IDENTIČAN
Foto: Privatna arhiva, Printscren/Facebook

ubili zverski pastorke

JEZIVA PODUDARNOST 2 ZLOČINA: Zoran 50 puta udario pastorku (3), dete umrlo u mukama MOTIV UBISTVA U ZAJEČARU I NEGOTINU IDENTIČAN

Crna Hronika -

Jeziv zločin u Zaječaru, gde je očuh M. N. (25) zverski nasmrt pretukao dvogodišnju pastorku, dok je njena majka J. T. (23) sve to gledala i nije reagovala, mnoge je podsetio na identičan slučaj iz 2019. godine, kada je očuh Zoran Albić (28) pretukao L. F. (3), dok je njena majka V. F. (28) pokušala da prikrije zločin, rekavši da je njena ćerka pala s terase.

Podsetimo, M. N. se sumnjiči da je, juče u iznajmljenom stanu u Zaječaru, više puta po glavi i telu udario dvogodišnju ćerku svoje vanbračne supruge i teško je povredio, a dete je prevezeno u Zdravstveni centar u Zaječaru gde je preminulo sat vremena nakon prijema.

nasmrt pretukao pastorku, a njena majka sve gledala i nije reagovala
nasmrt pretukao pastorku, a njena majka sve gledala i nije reagovalafoto: S.B., Printscreen/Facebook

Majka dvogodišnje devojčice je, kako se sumnja, znala da je njen vanbračni suprug, u prethodnom periodu, tukao devojčicu, ali to nije prijavila policiji. On je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici sa smrtnim ishodom, a majkci devojčice se stravlja na teret zanemarivanje i zapuštanje maloletnog lica.

Identičan slučaj jezivog nasilja nad pastorkama, podsetimo, dogodio se u selu kod Negotina 27. maja 2019. Zoran Albić osuđen je 2020. na maksimalnu kaznu zatvora u Višem sudu u Negotinu jer je sud utvrdio da je on do smrti, tukao bespomoćnu devojčicu, jer mu je smetao njen plač.

zoran albić osuđen je brutalno ubio pastorku, a majka v.f. sklopila sporazum sa tužilaštvom
zoran albić osuđen je brutalno ubio pastorku, a majka v.f. sklopila sporazum sa tužilaštvomfoto: Privatna Arhiva

- On se u noći između 26. i 27. maja 2019. vratio kući iz provoda pijan. Počeo je da lomi tanjire i nameštaj, što je probudilo ćerkicu njegove žene. Dete je počelo da plače, a njega je to razbesnelo. Lupio joj je dva šamara, izbacio ženu iz kuće i ostao sam s pastorkom - podseća naš izvor.

Veštaci su utvrdili da je nesrećnoj devojčici očuh zadao čak 50 udaraca rukama i nogama po čitavom telu, da joj je slomio nadlakticu i iščupao kosu.

- Devojčica je unakažena od batina. Sva je u podlivima i modricama, a rukica joj je bila slomljena - podseća izvor iz istrage i dodaje da se monstrum na saslušanju u policiji nakon zločina slomio i priznao da je ubio dete.

brutalno ubijena trogodišnja devojčica
brutalno ubijena trogodišnja devojčicafoto: Fejsbuk

V. F., majka ubijene devojčice, sklopila je sporazum sa tužilaštvom o priznanju krivice i osuđena je na osam godina zatvora zbog nepružanja pomoći nemoćnom licu.

Sahrana

Plakali i grobari

Devojčica je sahranjena na lokalnom groblju u selu pored Negotina, a na večni počinak ispratio je otac i njegova porodica.

- Niko nije mogao da zadrži suze nad tim prizorom... Svi su se pitali da li je moguće da neko može tako surovo da pretuče nevino biće. Ljudi su komentarisali da je to mogla samo zver da uradi, a ne čovek. Čak su i pogrebnici grcali u suzama nad sandukom, iako su se nagledali svakakvih stvari. Možete onda da zamislite koliko je to bio potresan prizor - podsetio je naš izvor i dodao da su rođaci devojčice komentarisali da bi ubica trebalo da istruli u zatvoru i da će ga kad-tad stići božja kazna.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track