SEKIROM BRUTALNO PRETUKLI MLADIĆA U ZEMUNU: Nasilnici posle 3 meseca u bekstvu, konačno iza rešetaka! UZNEMIRUJUĆI SNIMAK
Foto: Printscreen

užas

SEKIROM BRUTALNO PRETUKLI MLADIĆA U ZEMUNU: Nasilnici posle 3 meseca u bekstvu, konačno iza rešetaka! UZNEMIRUJUĆI SNIMAK

Crna Hronika -

A. S. (20), N. Lj. (20) i S. G. (20) uhapšeni su zbog sumnje da su u decembru prošle godine pretukli mladića ispred trafike i udarali ga sekirom u Ugrinovačkoj ulici.

Policijski službenici za grad Beograd, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu uhapsili su ih juče i odredili pritvor, a na teret im se stavlja ubistvo u pokušaju.

Podsetimo, napadači koji su sekirom napali Igora M. (24) i pretukli ga ispred trafike u Zemunu i bili su u bekstvu tri meseca, a on je tada hospitalizovan sa teškim povredama.

Nakon brutalnog prebijana, koje se vidi u snimku (gore) koji je objavio naš portal, Igor je "završio" sa frakturom lobanje i polomljenom nogom.

- Jurila su ga trojica ili četvorica muškaraca sa sekirom. On je trčao bežeći od njih, pokušao je da se sakrije u trafiku. Tukli su ga, a potom udarali sekirom. On je jaukao, bilo je ljudi na stanici, ali niko nije smeo da priđe. Kada su ga ostavili i pobegli, čovek sa stanice je zvao policiju - rekao je jedan od komšija pretučenog mladića.

Stanodavac je rekao da Igora zna kao mirnog momka i da je moguće da su ga napadači pomešali sa nekim.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track