OVO JE ŽENA (32) KOJA JE POGINULA DOK JE GURALA KOLICA SA BEBOM Očevici nesreće u Lučanima u šoku, otkrivaju kako je stradala
Foto: Facebook, Printskrin/Instagram

strava i užas

OVO JE ŽENA (32) KOJA JE POGINULA DOK JE GURALA KOLICA SA BEBOM Očevici nesreće u Lučanima u šoku, otkrivaju kako je stradala

Crna Hronika -

U centru Lučana danas se dogodila stravična saobraćajna nesreća u kojoj je naočigled brojnih sugrađana život izgubila L. R. (32) iz ovog mesta.

Naime nju je krećući se u rikverc pregazio kamion marke kamaz i to naočigled više desetina građana varošice Lučani koji su danas po sunčanom danu iz letnjih bašti okolnih kafića posmatrali nesrećni događaj.

Lidija Rajović
foto: Facebook

- Mlada žena je bila u društvu svoje majke, a u kolicima je vozila šestomesečnu bebu. Najednom ona se sagla, da li da veže pertlu ili šta već, saplela se i jednostavno je podletela pod točkove kamiona koji je išao u rikverc. Mi smo sve to posmatrali, vikali smo, dozivali vozača koji se sporo kretao, ali je on jednostavno nije video, pretpostavljamo da mu je bila u mrtvom uglu. Evo uviđaj se završava, a mi svi smo i dalje u šoku. Posmatrali smo kako gine, a ništa nismo mogli da preduzmemo, sve se dogodilo u trenutku - priča meštanim Lučana, očevidac događaja.

Nezvanično, majka nastradale L.R. kao i njena beba nisu povređene u ovom udesu.

Kurir.rs/D.Č.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track