PIJAN DŽIPOM UDARIO MUŽA I ŽENU, POSLE ČEGA JE ONA PREMINULA Vozač koji je izazvao saobraćajnu nesreću u Surčinu IZLAZI NA SLOBODU
Foto: Kurir.rs

odluka suda

PIJAN DŽIPOM UDARIO MUŽA I ŽENU, POSLE ČEGA JE ONA PREMINULA Vozač koji je izazvao saobraćajnu nesreću u Surčinu IZLAZI NA SLOBODU

Crna Hronika -

Treći osnovni sud u Beogradu odbio je predlog tužilaštva da se odredi pritvor vozaču V.D. koji je osumnjičen da je u Surčinu pijan džipom udario majku osmoro dece Svetlanu K.i njenog nevenčanog supruga N.M, oboje ih teško povredio, a ona je podlegla tim povredama i preminula.

To znači da će osumnjičeni izaći na slobodu.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu prekjuče je odredilo zadržavanje osumnjičenom V.D. (1974.), zbog izvršenja krivičnog dela "teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja".

On je u Surčinu, u stanju alkoholistanosti, izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su povređeni supružnici Svetlana K. (54) i Nikola Đ. (58). Nažalost, Svetlana je preminula od posledica zadobijenoh povreda.

Osumnjičeni je vozilom udario i na kolovoz oborio muža i ženu, koji su se kretali uz desnu ivicu kolovoza.

Nakon saslušanja osumnjičenog, tužilaštvo je predložilo određivanje pritvora u trajanju od 30 dana, što je rešenjem suda odbijeno.

Tužilaštvo će u zakonskom roku uputiti žalbu na to rešenje.

Imajući u vidu da je u međuvremenu nastupila smrt Svetlane, u daljem toku postupka zasnovaće se nadležnost Višeg javnog tužilastva u Beogradu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track