ŽENA KOJA JE HTELA DA UBIJE DEČKA VEĆ ROBIJALA! Otkriveni novi detalji užasa u Šidu, ranjenom čoveku lekari se bore za život!
Foto: Facebook

istraga

ŽENA KOJA JE HTELA DA UBIJE DEČKA VEĆ ROBIJALA! Otkriveni novi detalji užasa u Šidu, ranjenom čoveku lekari se bore za život!

Crna Hronika -

Uhapšena J. K. iz Šida koja je osumnjičena da je sinoć četri puta nožem izbola svog emotivnog partnera B. N. već je ranije bila na robiji, ako je sudeći po društvenim mrežama.

Podsetimo, u kući u kojoj je boravio emotivni par sinoć je nakon žustre rasprave došlo do nasilja, kada je osumnjičena uzela nož i nekoliko puta izbola žrtvu u predelu stomaka i leđa. Nesrećni čovek je prevezen u Klinički centar Vojvodina, gde mu se lekari bore za život, dok je J. K. sva krvava lišena slobode.

osumnjičena j.k.
osumnjičena j.k.foto: Printscreen Facebook

Osumnjičena J. K. je na svom profilu na Fejsbuku u maju 2017. godine objavila da je izašla iz zatvora.

- Sloboda! Nešto neprocenjivo, verujte mi - biti sa svojim voljenim ljudima oko sebe. Čovek je potpun samo kad je slobodan i tada je zaista srećan. Ja sam presrećna dok grlim i ljubim svoju decu - napisala je J. K. tada, a ispod ove objave samo su se nizali komentari.

osumnjičena j. k.
osumnjičena j. k.foto: Printscreen Facebook

- Dobro nam došla draga, nekad i u zatvoru zna biti lepo, ali je lepše na slobodi. Sloboda je neprocenjiva tako da uživaj.

Inače, J. K. je često objavljivala fotografije na kojima je oskudno obučena, a komentari ispod njenih objava su glasile: "Preslatka si, da li možeš da mi daš broj?!", "Kakve noge imaš, ženo!"

Profil žrtve kome se lekari u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu bore za život takođe, je skoro svakodenvno pisao na svom profilu.

žrtva b. n.
žrtva b. n.foto: Facebook

- Dan kada odustanem je dan kada sam umro. Kada su pucali u mene, nisam umro. Umro sam tek kada sam video ko je pucao... - napisao je B. N.

osumnjičena j. k. i žrtva b. n.
osumnjičena j. k. i žrtva b. n.foto: Facebook

Na zajedničkoj fotografiji J. K. i B. N. stoji opis: "Ako gledamo sve kroz oči ljubavi, u svemu ćemo videti ljubav."

Klinički centar Vojvodina

Operisan

Klinički centar Vojvodina se oglasio saopštenjem povodom teško povređenog B. N.

žrtlekari mu se bore za život
žrtlekari mu se bore za životfoto: Facebook

- U Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, dana 27.02.2023. godine dovežen je kolima SHMP kao premeštaj iz Opšte bolnice Sremska Mitrovica pacijent B. N. (1979. god), sa teškim telesnim povredama u vidu ubodnih rana u predelu abdomena i grudnog koša. Odmah po prijemu nakon opservacije, kоmplеtnе dijagnostike i lekarske pomoći, indikovano je hitno operativno zbrinjavanje. U trenutku ovog izveštavanja pacijent je teškog opšteg stanja, hemodinamski nestabilan smešten u UC KCV radi daljeg lečenja - rekao je Siniša Knežević PR KCV.

(Kurir.rs - B. T. - S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track