EKSKLUZIVNO! TAJNE SLIKE BELIVUKA I NJEGOVE ŽENE! Snimljeni na ručku uoči ubistva Pink Pantera, a sa njima su bili i ONI (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva, Zorana Jevtić, Nemanja Nikolić, Kurir

kurir otkriva

EKSKLUZIVNO! TAJNE SLIKE BELIVUKA I NJEGOVE ŽENE! Snimljeni na ručku uoči ubistva Pink Pantera, a sa njima su bili i ONI (FOTO)

Crna Hronika -

Vođa kriminalne grupe sa suprugom, kao i optuženima Vladom Georgievim i njegovom ženom Slađanom Sekulić opušteno ćaskao u restoranu gde je napravljena jedna od poslednjih fotografija pre hapšenja

Bračni par Veljko i Bojana Belivuk, uoči ubistva Milana Ljepoje, 4. decembra 2020, boravili su u Loznici u jednom restoranu u kom su u opuštenoj atmosferi ručali!

Kurir je dobio ekskluzivnu fotografiju, snimljenu u restoranu, na kojoj se vide za stolom bračni par Belivuk, zajedno sa optuženim Vladom Georgievim i njegovom suprugom Slađanom Sekulić, koja je optužena da je bila jedina žena u klanu.

1. Georgiev, 2. Slađana, 3. Belivuk, 4. Bojana Belivuk
1. Georgiev, 2. Slađana, 3. Belivuk, 4. Bojana Belivuk foto: Privatna Arhiva

Dedamrazova kućica

- Fotografija je snimljena 4. decembra, oko 14.30. Istog dana, oni su obišli kuću u Tršiću u blizini Loznice, takozvanu Dedamrazovu kućicu, koju je Belivuk sa suprugom više puta obilazilo, jer su je renovirali kao svoje "tajno skrovište" - objašnjava sagovornik Kurira.

Bojana i Veljko Belivuk, Dedamrazova kućica
Bojana i Veljko Belivuk, Dedamrazova kućica foto: Kurir, Zorana Jevtić
Georgiev ispred kuće u Tršiću
Georgiev ispred kuće u Tršićufoto: Privatna Arhiva

Zabačena kuća u šumi

Donosili im hranu i vodu

Tokom istrage se došlo do informacija da je Veljko Belivuk zabačenu kuću u Tršiću Georgiev i žena su za kratko vreme potpuno renovirali od poda do plafona, angažovali su radnike za ugradnju najmodernijeg video-nadzora, kao i kupovinu nameštaja. Povremeno su, dok je kuća bila u fazi pripreme, dolazili da je obilaze Belivuk i njegova žena, a kada su u njoj boravili, navodno su ih vodom i hranom snabdevali upravo Georgiev i njegova žena.

Prema njegovim rečima, dva bračna para opušteno su sedela i ručala u jednom poznatom restoranu nacionalne kuhinje, a onda su se čak na putu za Beograd, posle porodičnog ručka, Belivuk i njegova žena odvezli u jedan salon nameštaja. Samo pet dana kasnije, 9. decembra 2020, na prevaru je doveden, zatim mučen i u kući strave u Ritopeku ubijen Pink Panter Milan Ljepoja.

1. Belivuk, 2. Georgiev, 3. Bojana Belivuk, 4. Slađana Sekulić
1. Belivuk, 2. Georgiev, 3. Bojana Belivuk, 4. Slađana Sekulićfoto: Privatna Arhiva

- Belivuk i njegova supruga su redovno dolazili u kuću u Tršiću sve do 6. januara 2021. Više puta su obilazili kuću u Tršiću, a jednom prilikom, pred Novu 2021, tačnije 27. decembra, sa Belivukom je došao i bivši specijalac, optuženi pripadnik gruše Nebojša Janković. Tada su i pucali iz puške u blizini kuće - navodi sagovornik Kurira i podseća da je zbog ukrasa postavljenih na kuću, ova vikendica dobila nadimak Deda Mrazova kućica.

Prema rečima izvora, koliko se bračni par Belivuk osećao sigurno u ovoj kući, na kojoj su postavili i najsavremeniji video nadzor, svedoči i to da su na Badnji dan u nju doveli i dete.

Slađana Sekulić i Vlado Georgiev
Slađana Sekulić i Vlado Georgievfoto: Nemanja Nikolić

Bračni par

Radili za vođu klana

Vlado Georgiev i njegova supruga Slađana Sekulić, podsetimo, brane se sa slobode, ali im se sudi kao pripadnicima Belivukovog klana. Georgiev, inače estradni menadžer koji je radio i za repera Rastu, ranije je bio policajac i zvao se Dragan Sekulić.

- Osumnjičen je za držanje oružja, ali ne i za učešće u ubistvima. Sumnja se da su on i Slađana obavljali razne poslove za klan, uključujući i osmatranje ulaza u bunker na stadionu Partizana, i obaveza im je bila da javljaju ako primete da se neko sumnjiv mota okolo - objašnjava on.

Veljko Belivuk ispred kuće
Veljko Belivuk ispred kuće foto: Privatna Arhiva

Belivuk i njegov najbliži saradnik, zajedno sa Jankovićem, podsetimo, 17. januara te godine otputovali su u Crnu Goru na babine kod Radoja Zvicera. Po povratku u Srbiju, 29. januara, vratili su se u Beograd i tada su privedeni i saslušani na aerodromu. Navodno, Belivuk je planirao da mu upravo ova kuća bude tajni štek, ali je po povratku od krtice iz policije saznao da je ta lokacija razotkrivena.

Slala selfije

- Porodično su u njoj boravili pre nego što su Belivuk i Miljković otputovali u Kotor. Navodno je Belivuk planirao da odmah po povratku u Srbiju s porodicom ode u Tršić. Medutim, kako se sumnja, dobio je dojavu da je njegov štek otkriven - otkriva izvor: - Belivuk je saznao da je supruga slike kuće, selfije, ali i tačnu lokaciju slala majci i sestri, zbog čega je postao obazriviji i nije se vratio tamo.

Veljko Belivuk, Bojana Belivuk
foto: Privatna Arhiva, Zorana Jevtić, Nemanja Nikolić, Kurir

Kurir.rs/ Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track