Dečak poginuo, majka teško povređena u saobraćajci

Banjaluka

Dečak poginuo, majka teško povređena u saobraćajci

Crna Hronika -
Saobraćajna nesreća policiji je prijavljena oko 16.30 časova, a do dolaska patrole mjaka i sin su kolima Hitne pomoći prebačeni u Klinički centar Banjaluka

BANJALUKA – Dvanaestogodišnji dečak S.M, je poginuo, a njegova majka S.M. je teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak popodne u banjalučkom naselju Lauš.

Saobraćajna nesreća policiji je prijavljena oko 16.30 časova, a do dolaska patrole mjaka i sin su kolima Hitne pomoći prebačeni u Klinički centar Banjaluka.

Nesreća se dogodila na tkz. “ krivini smrti”, na kojoj se proteklih godina dogodio niz saobraćajnih nesreća, a policija je uviđajem utvrdila da su nesreći učestvovali mazda 323, koju je vozila S.M., i džip isuzu troper.

"Mazda se kretala iz pravca Saračice prema Banjaluci, a džip iz suprotnog pravca. Mazda je iz zasad nepoznatih razloga u jednoj krivini prešla u suprotnu traku kojom je dolazio džip. Došlo je do sudara, a džip je udario u desnu bočnu stranu mazde", naveli su iz banjalučke policije.

Posle sudara, mazda se odbila na travu, a džip se okrenuo za 180 stepeni.

Iz banjalučkog Univerzitetskog kliničkog je saopšteno da je dečak preminuo prilikom transporta do bolnice, pišu banjalučke Nezavisne.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja