OVO JE BOJOVIĆ NA ČIJU JE KUĆU BAČENA BOMBA U ZEMUNU: Dva puta ranjavan, Hrvatin otkrio ko je tražio SASTANAK SA NJIM!
Foto: Facebook

navijači

OVO JE BOJOVIĆ NA ČIJU JE KUĆU BAČENA BOMBA U ZEMUNU: Dva puta ranjavan, Hrvatin otkrio ko je tražio SASTANAK SA NJIM!

Crna Hronika -

Na kuću Nemanje Bojovića Hemije, vođe navijačke frakcije Partizana "zabranjeni", danas oko 16 časova je bačena bomba. Prema saznanjima Kurira, u incidentu nije bilo povređenih, a na kući ima manjih oštećenja.

- Geleri su oštetili vozila koja su bila parkirana ispred kuće, a na kući su vidljiva manja oštećenja. Pretpostavlja se da je ponovo u pitanju upozorenje za Bojovića - kaže izvor Kurira.

Hemija je, inače, sin Gorana Bojovića Amonijaka, poznatog kriminalca iz 90ih, a ovo je drugo upozorenje za njega u razmaku od mesec i po dana. Naime, 18. januara ove godine Bojović je ranjen u pucnjavi koja je dogodila takođe ispred njegove kuće u Zemunu i to sa prijateljem Nikolom Kneževićem.

1 / 8 Foto: Facebook

Napadač nije uhapšen, a oštećeni su tvrdili da ne znaju ko je otvorio vatru na njih i objasnili da su tada samo pomagali Nemnajinoj majci da pripremi slavu.

- Pretpostavlja se da su Bojović i Knežević mecima opomenuti zbog navijačkih nesuglasica, ali i bliskosti sa "škaljarcima". Pored toga, navijačka grupa "Zabranjeni" su neretko bili u sukobu i sa drugim frakcijama navijača Partizana, pa nije isključeno ni da im je zapretio neko sa južne tribine - ispričao je izvor Kurira posle pucnjave.

Podsetimo, Bojović je i ranije bio na meti, a na njega je već pokušan atentat 2008. godine, ali je tada izbegao metak.

Navijački sukobi

Pominjao ga Hrvatin

O Bojoviću je ranije govorio i okrivljeni svedok u slučaju protiv klana Veljka Belivuka, Bojan Hrvatin.

On je aludirao na potencijalne navijačke obračune između frakcije navijača Partizana "zabranjeni" koje je predvodio Bojović i "principa" koji su stajali iza Miljkovića i Belivuka.

- Marko Miljković me pitao da li poznajem Nemanju Bojovića Hemiju, da mu kažem da su Principi glavni i da hoće sastanak sa Zabranjenima. Rekao sam da hoću da posredujem u sastanku - ispričao je Hrvatin.

Marko Miljković, Veljko Belivuk
foto: Kurir.rs

Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track